返回列表 回復 發帖
四葉草真係好難搵?
HIDE 發表於 2011-4-5 04:32 PM
有d地方有好多,但係其實係假ge..
真正四葉草係稀有變種ge三葉草...
你考緊邊一科姐...點解考呢d都有ge
ynotme0626 發表於 2011-4-5 16:38
邊度有三葉草比我搵四葉草? 我聽完丁噹首幸運草諗起想問
ynotme0626 發表於 2011-4-5 04:38 PM
中E....??
如果無...點入吹水派呀?
roberton888 發表於 2011-4-5 16:36
邊個叫你入?
四葉草又名幸運草,學名苜蓿草,是多年生草本植物,一般只有三片小葉子,葉形呈心形狀,葉心較深色的部分亦是心形。最為有趣也最特別的是,在十萬株苜蓿草中,你可能只會發現一株是‘四葉草’,因為機會率大約是十萬 ...
HIDE 發表於 2011-4-5 04:34 PM
市面上有專賣真正幸運草飾品..我買過送人..佢話戴左之後偏財運真係變好左...
邊個叫你入?
HIDE 發表於 2011-4-5 04:41 PM
無... 只係問下啫...
市面上有專賣真正幸運草飾品..我買過送人..佢話戴左之後偏財運真係變好左...
ynotme0626 發表於 2011-4-5 16:42
知唔知邊度有?
ynotme0626 發表於 2011-4-5 04:42 PM
其實呢D係唔係心理作用會多D呢...
邊度有三葉草比我搵四葉草? 我聽完丁噹首幸運草諗起想問
HIDE 發表於 2011-4-5 04:40 PM
又話溫書仲得閒搵四葉草
知唔知邊度有?
HIDE 發表於 2011-4-5 04:43 PM
果陣我去新加坡見到買架...hk我唸上網搵下都有ge..但係係唔係真我就唔知....
其實呢D係唔係心理作用會多D呢...
roberton888 發表於 2011-4-5 04:43 PM
其實就好似宗教信仰..信則有唔信則無...都系貪個好意頭姐
其實就好似宗教信仰..信則有唔信則無...都系貪個好意頭姐
ynotme0626 發表於 2011-4-5 04:51 PM
湋哥好!!
畸形人類研究科
先留个脚印 ...

平壤核子能源研究所
D人又闪晒啦
條骨都無佐lu
D人又闪晒啦
lhy92725 發表於 2011-4-5 05:44 PM
邊個話架
畸形人類研究科