返回列表 回復 發帖
今早太早起身及住颱風消息,呢架去訓陣先
條骨都無佐lu
今早太早起身及住颱風消息,呢架去訓陣先
lhy92725 發表於 2016-8-2 09:53 AM
妮妲正穩定地遠離香港。但本港現時仍受妮妲的雨帶影響,多處吹西南烈風,預料八號烈風或暴風信號會在今早維持,市民應保持警覺。本港風力正逐漸緩和,視乎妮妲的雨帶所帶來的影響及本港風力減弱情況,天文台會在中午至下午二時前考慮改發三號強風信號。
現時大部分地區水位已比正常潮水位上升超過0.5米,部分低窪地區會出現水浸及海水倒灌。
在過去一小時,昂坪、青洲及赤鱲角分別錄得的最高持續風速為每小時126、82及80公里,最高陣風分別超過每小時151、100及101公里。
型 英 帥 靚 正
陰功咯,即系下晝香港人又要趕出去返工
條骨都無佐lu
KK
8月份人工出糧

satoshi234 秒前TVB 20000000 元積分轉出free2penny32 秒前TVB 70000000 元積分轉出yxx011 分鐘前TVB 50000000 元積分 ...
乜都傾會館 發表於 2016-8-1 08:34 PM
多谢乜都傾會館, KK
8月份人工出糧

satoshi234 秒前TVB 20000000 元積分轉出free2penny32 秒前TVB 70000000 元積分轉出yxx011 分鐘前TVB 50000000 元積分 ...
乜都傾會館 發表於 2016-8-1 08:34 PM
出粮巧HIGH心
上個月嘅糧我地要起碼10號先有得出
條骨都無佐lu
提早兼準時出糧唔好咩
free2penny 發表於 2016-8-1 09:31 PM
巧巧巧巧巧巧
甘如果出佐糧嘅今個月唔出現,KK老細米蝕水咯
lhy92725 發表於 2016-8-1 09:32 PM
KK大把米
喺屋企望出去,靜得嚟好恐怖,8號風險會靜到咁?
肯定係暴風雨嘅前夕!
perfectman 發表於 2016-8-1 09:54 PM
8號風球喔大佬,仲出去捉精灵
上個月嘅糧我地要起碼10號先有得出
lhy92725 發表於 2016-8-2 11:30 AM
早出早享受
知就好啦,d碎銀,多多都有
tvbkk123 發表於 2016-8-1 11:47 PM
现实都有咁多碎銀啊
KK而家富貴榮華
chan200308 發表於 2016-8-1 11:55 PM
陈伯富貴榮華
KK親王 佩服佩服
chan200308 發表於 2016-8-1 11:56 PM
KK感觉你话佢
KK兄,早晨