返回列表 回復 發帖
返來回帖算不算dating?  
HENRY_168 發表於 2015-12-24 11:10 PM
都算
萬歲爺 食完自助餐冇去玩?
都算
萬歲爺 食完自助餐冇去玩?
satoshi23 發表於 2015-12-24 11:12 PM
公司請食自助午餐,晚餐在家中食。
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
公司請食自助午餐,晚餐在家中食。
HENRY_168 發表於 2015-12-24 11:16 PM
午餐 食左咁多 , 晚餐應該唔會食得太多了吧
都算架,不過睇下同邊個啦
條骨都無佐lu
午餐 食左咁多 , 晚餐應該唔會食得太多了吧
satoshi23 發表於 2015-12-24 11:20 PM
晚餐只是平常餸菜。
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
自助餐食得太多野好滯架
條骨都無佐lu
都算架,不過睇下同邊個啦
lhy92725 發表於 2015-12-24 11:21 PM
貓醫生同貓貓!  
晚餐只是平常餸菜。
HENRY_168 發表於 2015-12-24 11:25 PM
住家飯
E生返佐外太空無返黎好耐咯
條骨都無佐lu
貓醫生同貓貓!  
HENRY_168 發表於 2015-12-24 11:27 PM
E 生失蹤左
E生返佐外太空無返黎好耐咯
lhy92725 發表於 2015-12-24 11:28 PM
佢會返來嘎!  
睇個樣就吾會啦
條骨都無佐lu
睇個樣就吾會啦
lhy92725 發表於 2015-12-24 11:33 PM
太空回航要多一點時間架!  
太空回航要多一點時間架!  
HENRY_168 發表於 2015-12-24 11:41 PM
可能要用成年時間
無曬零件,又整吾返只飛船,點回到航
條骨都無佐lu