返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2009-2-28 02:58 AM 發表
点解等3:30??

今届我無興趣玩喇..
果goppy讲5号 3.30会涨停啊

玩下啦..E+又加新的玩法:
3月-12月内有3次拿到排名(1-100)就可以有奖金+徽章啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 malsss 於 2009-2-28 03:00 AM 發表

我都是一样没咩兴趣玩,不像去年甘,花了很多时间玩...
甘你又起身玩...

E+你排第一页

回應 cammy8080 第 71317 篇文章

cammy... 你的88去聚会 终于见得光啦
原帖由 cammy8080 於 2009-2-28 03:03 AM 發表

1-100仲要3次
是啊...要开间上市就可以拿到咯
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-28 03:03 AM 發表

甘你又起身玩...

E+你排第一页
我好彩罢了....其实真是没咩玩....因为少左好多人玩了. 至少都少左0x6这个盟友...

回應 cammy8080 第 71322 篇文章

甘无事啦...

你去HK有无遇见靓仔啊
原帖由 cammy8080 於 2009-2-28 03:02 AM 發表

MALSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

可能今届一年先完.....聽到都唔想玩
去年玩三个月都算很长了...我到了十二月的时候都后劲不足...不大想玩了....
原帖由 malsss 於 2009-2-28 03:09 AM 發表

我好彩罢了....其实真是没咩玩....因为少左好多人玩了. 至少都少左0x6这个盟友...
0x6...wongjj,ricky,yicno他地都不玩啦...
原帖由 cammy8080 於 2009-2-28 03:11 AM 發表

但投票成功就用番舊規則喎.....如用番舊規則第1先有勋章....咁即係攞3次都無勋章

http://www3.tvboxnow.com/thread-613163-1-1.html
我知啊...所以等下投票结果咯
原帖由 cammy8080 於 2009-2-28 03:12 AM 發表

00-00-00遲d會玩番
他同我讲想潜水了....都少左ICE大家姐....
原帖由 malsss 於 2009-2-28 03:12 AM 發表

去年玩三个月都算很长了...我到了十二月的时候都后劲不足...不大想玩了....
玩到有D过火....工作中都挂住股票市场
原帖由 cammy8080 於 2009-2-28 03:14 AM 發表

想見你多d
你见Geai比较近啊
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-28 03:00 AM 發表

又嗯嗯...
係呀
지금자면꿈꿀수있다.하지만지금안자면꿈을이룰수있다
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-28 03:16 AM 發表

玩到有D过火....工作中都挂住股票市场
是啊...是啊...简直是日夜颠倒...疯狂股票市场, 连吹水区,婆婆都没时间来....
衰婆,起身看门口啦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~