返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
即系行街同自由行逼啦
條骨都無佐lu

[中秋節破7000帖]恭喜掌門人!
嘈醒掌門啦
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
豆腐花正
果日在大角咀果間甜品店食嘅都吾錯
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
無留意個名哦,食完力奇行過去
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
其實我對飲食要求吾高
我基本是食野好清淡的
我老細成日話我是只牛
經濟實惠反爾適合我
條骨都無佐lu

本掌門謹代表武當上下恭祝大家
中秋節快樂! 人月團圓!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
時光飛逝, 轉眼間, 武當派又踏入7000帖既時刻.
為表對各位武當好友既支持, 本派決定送給每位朋友一份小小禮物, 以表謝意! 望各位笑納!

只要從6950帖起至7049帖止, 每位進入武當派吹水既朋友都會收到禮物一份.

多謝 ...
pknoface 發表於 2014-9-7 10:28 AM
從6950帖至7049帖間有以下既朋友入黎吹水, 各得武當小禮物一份. 万望笑納:

perfectman
lhy92725
chan200308
Pedestrian_A
Andy.y
ccw-james
SweetLemon
nikon-d7000
gracechanstuart
fls125
craig168
巧開來
BeiDouChef
CC517
mileshbk29

[td]

時間支出收入操作
mileshbk293 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
CC51717 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
BeiDouChef31 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
巧開來45 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
craig16859 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
fls1251 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
gracechanstuart1 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
nikon-d70001 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
SweetLemon2 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
ccw-james2 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
Andy.y2 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
Pedestrian_A2 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
chan2003083 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
lhy927253 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
perfectman3 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出

如有派漏, 請pm我, 經核對后會盡快補上.
再次感謝各位既支持!
武當掌門心裡有鬼...
Pedestrian_A 發表於 2014-9-7 04:15 PM
本掌門心無雜念.
希望你不是在說謊
Pedestrian_A 發表於 2014-9-7 04:19 PM
作為舉足輕重既一派掌門, 又點會說謊.
走寶,冇得分禮物