返回列表 回復 發帖
天啊..................差一點便是我中喇!
命裏有時終需有,命裏無時莫強求...................................................
corihkw 發表於 2010-3-13 12:38 AM
等等呢度好多金樓比心机.努力.加油
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
jjwah 發表於 2010-3-13 12:43 AM
我都會繼續努力。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
我都會繼續努力。。。
真爱难求 發表於 2010-3-13 12:45 AM
你就唔使加咁多油.留啲比新人
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
你就唔使加咁多油.留啲比新人
jjwah 發表於 2010-3-13 12:47 AM
咁咪唔搶咯。。
咁咪唔搶咯。。
真爱难求 發表於 2010-3-13 12:50 AM
遊戲一塲好似搶包山咁
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
遊戲一塲好似搶包山咁
jjwah 發表於 2010-3-13 12:54 AM
我睇戲就見得多。。。
我睇戲就見得多。。。
真爱难求 發表於 2010-3-13 12:56 AM
等下年長洲搶包山咪嚟玩吓
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
jjwah 發表於 2010-3-13 12:43 AM
謝謝,我會努力,你們也要加油,共建高樓!
等下年長洲搶包山咪嚟玩吓
jjwah 發表於 2010-3-13 12:58 AM
長洲?我都有念過去香港玩。。等我老細真系有時間先啦。。。
corihkw 發表於 2010-3-13 01:00 AM
hi,我點稱呼你啊??
corihkw 發表於 2010-3-13 01:00 AM
多啲嚟玩.或耆加入家族咪有錢..呢個論壇好多地方都有錢揾
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
長洲?我都有念過去香港玩。。等我老細真系有時間先啦。。。
真爱难求 發表於 2010-3-13 01:02 AM
咁叫你老細勤力啲揾米
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
hi,我點稱呼你啊??
真爱难求 發表於 2010-3-13 01:03 AM
你可叫我 Cori !
你可叫我 Cori !
corihkw 發表於 2010-3-13 01:08 AM
[url=space-username-corihkw.html]corihkw[/url]15 秒前TVB 1000000 元積分轉出
[url=space-username-corihkw.html]corihkw[/url]15 秒前TVB 1000000 元積分轉出
收到未
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
你可叫我 Cori !
corihkw 發表於 2010-3-13 01:08 AM
你好。。。