返回列表 回復 發帖
周圍啲國家都狂印銀紙,有咩保險得過買實金?
如果聽日英國公投脫歐成功,英鎊即跌,金價即升!
有錢我都買返十條八條看吓門口呀
不過我窮,無錢買咋! ...
perfectman 發表於 2016-6-22 11:52 PM
FYI
你都癡線嘅,工作氛圍唔好就系唔好架啦,同比唔比較有咩關係
唔通我系唔中意、系唔好,都要話好咩
lhy92725 發表於 2016-6-22 09:31 PM

癡線貓if you don't compare your past, how can your工作氛圍唔好?  you are using your past experience to compare to your current working environment!  how can that not a comparison?  just quit, if you don't like the working environment!  be a prostitute in hk and you can make a fortune!
Pedestrian_A 發表於 2016-6-23 09:20 AM
BE POLITE WITH YOUR FRIENDS(EVEN AN ONLINE FRIENDS THAT NEVER MEET), MR.A.
BE POLITE WITH YOUR FRIENDS(EVEN AN ONLINE FRIENDS THAT NEVER MEET), MR.A.
Anonymous 發表於 2016-6-23 10:04 AM
Hi 匿名
KK 早晨
型 英 帥 靚 正
各位 午安
型 英 帥 靚 正
簽名被屏蔽
依d條狀嘅金條叫乜嘢?
tvbkk123 發表於 2016-6-23 01:32 AM
呢D叫金粒...

呢D叫5兩重金條

呢D之後大約1000克重...要訂比較多.....明白嗎
每個戶口每次只可以入10萬現金=http://www.tvboxnow.com/images/smilies/default/onion25.gif人民幣
Pedestrian_A 發表於 2016-6-23 09:17 AM
我好有印象有人用現在人民幣去買...
FYI
?0.2819146403365438
Pedestrian_A 發表於 2016-6-23 09:29 AM
聽新聞講可能跌.......
我好有印象有人用現在人民幣去買...
free2penny 發表於 2016-6-23 02:39 PM
問題是銀行每次只處理十萬人民幣
聽新聞講可能跌.......
free2penny 發表於 2016-6-23 02:41 PM
dubai 今天跌
各位 下午好
型 英 帥 靚 正
大陸係有分市斤同斤(舊制)

先講市斤,一市斤500g,一市斤有十兩,所以一兩即係50g

再講斤(舊制),一斤604.8g,一斤有十六兩,所以一兩即係37.8g

仲有台斤,一台斤600g,一台斤有十六兩

女友台灣嗰邊經常叫 ...
perfectman 發表於 2016-6-23 02:12 PM
簡單d講就係香港同台灣一兩37.8g,係得中國一兩50g。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
呢D叫金粒...

呢D叫5兩重金條

http://static ...
free2penny 發表於 2016-6-23 02:37 PM
我係問形狀,唔係問重量,皆因想買條你收下
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
我係問形狀,唔係問重量,皆因想買條你收下
tvbkk123 發表於 2016-6-23 04:14 PM
一條最便宜都要接近十萬KK 真有米