返回列表 回復 發帖
咁就有問題喇

試諗諗,如果係人都可以追蹤到其他人嘅話,無晒私隱啦?
三唔識七都追蹤到你,你肯唔肯?

如果對方自願畀你追蹤嘅,大可以問佢嗰gmail同密碼啦 ...
perfectman 發表於 2016-5-20 05:29 PM
除了呢個方法...仲有沒有其他
答下問題就有一億,現實係咁咪好囉
perfectman 發表於 2016-5-20 05:56 PM
多謝你一直以來幫我解答問題
簽名被屏蔽
有,不過係非法嘅,唔好學!
perfectman 發表於 2016-5-20 06:03 PM
唔非法呢.....
簽名被屏蔽
有,不過係非法嘅,唔好學!

如果對方係願意畀你追蹤嘅,可以試吓用呢個

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsp.android.friendlocator&hl=zh_TW

不過都要對方肯accept你嘅enquiry先用到 ...
perfectman 發表於 2016-5-20 06:03 PM
咁同你上次個有什麼分別呀
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsp.android.friendlocator&hl=zh_TW
不過都要對方肯accept你嘅enquiry先用到

break-in人哋嘅device,就一定係犯 ...
perfectman 發表於 2016-5-20 06:19 PM
但我想....只係我知道佢位置...但佢唔知道呢.....
不過都要對方肯accept你嘅enquiry先用到

break-in人哋嘅device,就一定係犯 ...
perfectman 發表於 2016-5-20 06:19 PM

但我想....只係我知道佢位置...但佢唔知道呢.....
free2penny 發表於 20/5/2016 06:23 PM
我想知水喉位置,但係又唔想俾佢知道我追踪佢,得唔得
認真睇真啲真係又真係
lckiong 發表於 2016-5-20 06:43 PM
唔得, 但我知道小強位置
各位 晚上好
型 英 帥 靚 正
lckiong 發表於 2016-5-20 06:43 PM
小強有辦法嘅
條骨都無佐lu
答下問題就有一億,現實係咁咪好囉
perfectman 發表於 2016-5-20 05:56 PM
你諗多佐了
條骨都無佐lu
let's go together
Pedestrian_A 發表於 2016-5-20 04:21 AM
你請我吃,我冇問題架
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
簽名被屏蔽
咁唔信個男朋友,自己都好辛苦啫
perfectman 發表於 2016-5-20 11:15 PM
支持我明白人与人之间唔多唔少都会有d唔信任。
不过唔信任嘅程度要用到追踪,监视之类嘅。何必勉强係埋一起
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林