返回列表 回復 發帖

回應 lhy92725 第 68831 篇文章

我知啊..木乃伊终究是要住古墓的

边有老鼠屋架 鬼屋就有份
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 enjoy698869 於 2009-2-19 12:11 AM 發表

么事呀
今晚有缘咯
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-19 12:15 AM 發表
我知啊..木乃伊终究是要住古墓的

边有老鼠屋架 鬼屋就有份
悟使怕,听日再整古过佢
條骨都無佐lu
婆婆。。骨猫。。。

我又来出现下。。。
原帖由 enjoy698869 於 2009-2-19 12:13 AM 發表

send the pc to me... I help to setup... 咯咯
只猫的PC..不知道为什么要自己install software

你是卖电脑@修理电脑
原帖由 真爱难求 於 2009-2-19 12:13 AM 發表

5月份有乜大事
仲没知道啊..等消息
原帖由 lhy92725 於 2009-2-19 12:17 AM 發表

悟使怕,听日再整古过佢
小心D火堆啊...
姐姐我训先啦
听日再倾过
你都可以去茶餐厅揾我架
晚安
條骨都無佐lu

回應 蓝云 第 68840 篇文章

蓝云... 现在才来..我差不多要闪了
原帖由 lhy92725 於 2009-2-19 12:12 AM 發表

佢自己都医悟好自己咯
所以佢有时就会傻吓傻吓
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-19 12:20 AM 發表
蓝云... 现在才来..我差不多要闪了
没办法咯。。。刚刚做完的课业。。。

我都是差不多时间的啦。。最近学到你只猫。。时间一到。。。就自然想睡。。。
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-19 12:19 AM 發表

仲没知道啊..等消息
你又话有大件事
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-19 12:16 AM 發表

今晚有缘咯
ya lor... long time never see you er !!!

have you play FaceBook ???
婆婆 傻猫 骨猫 蓝云
我要出街咯!!
原帖由 蓝云 於 2009-2-19 12:24 AM 發表

没办法咯。。。刚刚做完的课业。。。

我都是差不多时间的啦。。最近学到你只猫。。时间一到。。。就自然想睡。。。
加油咯...功课为重