返回列表 回復 發帖
琅琊榜...呢套嗎
free2penny 發表於 2016-5-17 03:43 PM
我諗呢套佢睇完好耐
條骨都無佐lu
KK
http://www.wanbao.com.sg/sites/default/files/styles/large/public/field/image/201410/20141022/20141022_ln_sell-01.jpg?itok=P2bGres9http://cdn1.sg.opensnap.com/azsg/snapphoto/photo/LD/GWAE/3C5M0S6018E7F ...
Pedestrian_A 發表於 2016-5-17 07:00 AM
哇,點解d相咁恐怖架
個叉燒係真嘅,個邊出名黑叉燒,唔知嘅話真係會以為燒焦咗
不過個鴨嘅顏色就差好遠啦,我吃個陣好靚架,紅紅咁,真係未見過燒鴨可以燒得咁靚架
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
入息S$2000 用Rm60++(S$20++)
入息Rm2000用Rm60++

咁上下

你邊個老師教你算數話我知,等我通知朋友唔好俾佢哋仔女去上個老師課
lckiong 發表於 2016-5-17 10:01 AM
我嘅意思係賺馬幣用新幣咁
所以咪話你餐飯好似洗緊新幣咁上下
大家努力啦,由於每100頁嘅速度太快。
下次派彩會係1000頁(即係5000頁),由每帖10萬升至每帖50萬。
呢個帖其實真系算多人黎架啦
條骨都無佐lu
冇睇都冇所谓
yxx01 發表於 2016-5-17 07:33 PM
冇睇嘅意念
型 英 帥 靚 正
小強老師教咩啊
yxx01 發表於 2016-5-17 07:33 PM
小強老師教食貴飯
型 英 帥 靚 正
老陈最有米
yxx01 發表於 2016-5-17 07:34 PM
米缸有米
型 英 帥 靚 正
唔一定係要去大家樂嘅
老實講,我呢邊大家樂都系甘上下價
但打份3,4千蚊嘅工,中午系唔會捨得食大家樂
lhy92725 發表於 2016-5-17 09:41 PM
大家樂好平喎
型 英 帥 靚 正
我諗呢套佢睇完好耐
lhy92725 發表於 2016-5-17 09:42 PM
睇完好耐
型 英 帥 靚 正
呢個帖其實真系算多人黎架啦
lhy92725 發表於 2016-5-17 11:35 PM
所以我從來都唔孤寒派彩俾黎我依度吹水嘅朋友
所以我從來都唔孤寒派彩俾黎我依度吹水嘅朋友
tvbkk123 發表於 2016-5-18 12:00 AM
支持彩俾我
型 英 帥 靚 正
支持彩俾我
chan200308 發表於 2016-5-18 12:01 AM
你吹得多我都唔會待薄你啦
晚上好 k k
多做運動身體好