返回列表 回復 發帖
小强勿你見到我頭先匿名緊既咩? 我都唔知喎.
你地互相扮完未
條骨都無佐lu
會燒印嘅mon?系咩意思?
lhy92725 發表於 4/9/2014 12:05 PM
燒印係個mon留殘影,列如開一張圓圖耐咗再開另一張清底像仲會睇到個圓圖啲殘影
認真睇真啲真係又真係
你地互相扮完未
lhy92725 發表於 2014-9-4 12:25 PM
我真係唔知我匿名緊架. 可能我sign-in个時巳經係咁? 咁以前係咪一直匿名架? 貓貓有冇見到我頭像呀?
你以後最好講明揍BB匿名,佢成日扮我週圍為呃人
Anonymous 發表於 4/9/2014 12:24 PM
咁咪好咯,有匿名幫匿名擋災
認真睇真啲真係又真係
簽名被屏蔽
燒印係個mon留殘影,列如開一張圓圖耐咗再開另一張清底像仲會睇到個圓圖啲殘影
lckiong 發表於 2014-9-4 12:25 PM
我明白, 但新機係喎, 有可能會咁架?
lckiong 發表於 2014-9-4 12:25 PM
有D甘差嘅事?大厂机都会有呢个问题?内存吾够?
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽

好似舊時D提款機咁,如果長時間顯示同一樣野(右上角嗰M字最明顯,因為永遠都唔會變)
就會出現烙印,呢個係Samsung嘅死症,部部Samsung都會,只係時間問題
所以用Samsung,緊記一年保養期完結之前,一定 ...
perfectman 發表於 4/9/2014 12:28 PM
冇理由將個電話當相架用o架好艱難先整到有個印喔

見到話銀行啲號碼呼喚系統啲mon/商場啲廣告版先會咯
認真睇真啲真係又真係

好似舊時D提款機咁,如果長時間顯示同一樣野(右上角嗰M字最明顯,因為永遠都唔會變)
就會出現烙印,呢個係Samsung嘅死症,部部Samsung都會,只係時間問題
所以用Samsung,緊記一年保養期完結之前,一定 ...
perfectman 發表於 2014-9-4 12:28 PM
點會,我都係用緊Samsung,都無呢個問題
我无留意到我部三星有呢个问题喔
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
我部机用佐三年有多了
條骨都無佐lu