返回列表 回復 發帖
KK 肥貓  貓姐  QQ  咁好傾啊。。
Ken 兄  早晨。
SweetLemon 發表於 2013-5-17 08:30 PM
以前打江山嘅死得七七八八, 而家剩下D2代3代人, 已經冇上輩嘅英雄氣魄.
眼中只有利益先至保江山, 國家軟弱如此有錢又如何?
型 英 帥 靚 正
有時間上黎行下囉,我又要下線喇檸姐姐
有時間上黎行下囉,我又要下線喇檸姐姐
eqwai 發表於 2013-5-17 08:45 PM
又要下線喇.............eq妹妹............eq妹妹呀............
型 英 帥 靚 正
以前打江山嘅死得七七八八, 而家剩下D2代3代人, 已經冇上輩嘅英雄氣魄.
chan200308 發表於 2013-5-17 08:36 PM
但係d強國人,日日話發動經濟核武,讓敵國經濟陷落,唔使打仗就可以贏敵國
柠姐又未返喔
EQ妹妹又走佐
條骨都無佐lu
仲有發表過分的言論咁就真係未聽過
tvbkk123 發表於 2013-5-17 07:41 PM
你唔睇新聞? 最近大阪市市長橋下徹剛剛又癲黎
肥貓
chan200308 發表於 2013-5-17 08:36 PM
佢地的利益是自己銀包的錢, 唔係睇國家或人民, 郭美美就是一個例子.
肥貓
佢地的利益是自己銀包的錢, 唔係睇國家或人民, 郭美美就是一個例子.
makotochan 發表於 2013-5-17 10:04 PM
呢个米天朝当官的特色咯
在大环境教育下,国人的质素可见一斑啦
條骨都無佐lu
  仲要隻狼同D官學埋咁嘅野
肥貓
檸妹妹 晚安
型 英 帥 靚 正
檸姐早晨

早晨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
柠姐早晨
楼上的新朋友早晨
條骨都無佐lu
檸姐姐早晨, downpour
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
肥貓
你地講強國好多感觸啊。。。
新朋友 leisurelee  - 你好
allo兄 - 論壇美國入口有沒問題?
肥貓 - 呢度都係天陰陰。。。