返回列表 回復 發帖
唔係嘅話點喊強國人
強國應該保護自己的子民, 慰安婦, 兩年前菲律賓人質事件, 佢淨係識做縮頭龜
肥貓

good evening lemon cafe~

~DingDong-Q~
強國應該保護自己的子民, 慰安婦, 兩年前菲律賓人質事件, 佢淨係識做縮頭龜
makotochan 發表於 2013-5-17 02:22 PM
慰安婦, 兩年前菲律賓人質事件
乜嘢事
天朝D子民在当权人眼中,蚁都不如,你仲望他为你争取啊
條骨都無佐lu
貓貓有無聽過有強國自願機構在汶川地震後, 為了阻止物資被人貪污, 自己運入去, 但政府唔比批文, 唔比入
肥貓
天朝D子民在当权人眼中,蚁都不如,你仲望他为你争取啊
lhy92725 發表於 2013-5-17 04:12 PM
咁都難怪嘅,人口太多,下下講人權,講得來死嘅人仲多
慰安婦是日本侵華, 強迫中國婦女做慰安婦 ~ 強國放棄索償

菲律賓人質事件: 2010年8月23日,被革除的一名菲律賓警察門多薩, 在馬尼拉強行登上一輛屬於香港旅行團的旅遊巴士,挾持車上23名人質,要求菲律賓政府恢復他的職務。事件持續近10小時後,特種部隊在亳無策略下強攻, 加上簡單的武器, 1小時的強攻後,最終8名人質及匪徒被槍殺. 直到現在, 由於香港是特區, 唔係國家, 菲律賓唔肯道歉及賠償, 強國亦無採取任何制裁/抵制, 8條人命不了了之
肥貓
慰安婦是日本侵華, 強迫中國婦女做慰安婦 ~ 強國放棄索償

菲律賓人質事件: 2010年8月23日,被革除的一名菲律賓警察門多薩, 在馬尼拉強行登上一輛屬於香港旅行團的旅遊巴士,挾持車上23名人質,要求菲律賓政府恢復他 ...
makotochan 發表於 2013-5-17 05:27 PM
第一件事就算啦
當時嘅人類讀書唔多,蠻人多過文人,再加上打仗侵入人地國家都唔會對敵國嘅子民好嘅啦,美國打伊拉克唔同會錫住d伊拉克平民咩。
第二件事的確係軟弱咗d
第一件事:現在日本右翼&政府官員都不停發表一些過份的言論, 但強國的反應

強國的外匯儲備&國力巳經好強, 但係仍然
肥貓
第一件事:現在日本右翼&政府官員都不停發表一些過份的言論, 但強國的反應

強國的外匯儲備&國力巳經好強, 但係仍然
makotochan 發表於 2013-5-17 06:46 PM
仲有發表過分的言論咁就真係未聽過
檸姐姐,各位晚上好
檸姐姐,各位晚上好
eqwai 發表於 2013-5-17 08:21 PM
EQ妹妹,返來啦。。。
KK 肥貓  貓姐  QQ  咁好傾啊。。
Ken 兄  早晨。

Good Evening Good Morning Good Night Cafe

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件