返回列表 回復 發帖
KEN兄的 武當是美國派的 英文叫 Wu Tang Clan
可以上網search下
BeiDouChef 發表於 2014-9-3 04:27 PM
武當已進化到這樣...
少林也...

美國太恐怖!!!
大家覺得我在吹水,翡翠台已經播出新劇武當新聞,主角係錢小豪(曾經主演殭屍先生)、洪天明(洪金宝個兒子)。
Andy.y 發表於 2014-9-3 08:59 PM
Andy 不要生氣!

大廚已經發現Ken的武當已經發展到另一個境界!  

你去search o下 la!
各位早早早 好好好 ~ Ken 早早早 好好好

Pedestrian_A  ~ 早早早 好好好
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
各位早午晚好. 依家要出去一陣先.
掌門甘夜仲出街
條骨都無佐lu
Ken 掌門 晚上好!!
簽名被屏蔽
掌門人早晨!各位早晨!
有d甘事,咩時段播啊
lhy92725 發表於 2014-9-3 09:05 PM
剛剛開拍,那有這麼快知道
掌門甘夜仲出街
lhy92725 發表於 2014-9-4 08:20 AM
去个朋友度攞啲野.
Andy 不要生氣!

大廚已經發現Ken的武當已經發展到另一個境界!  

你去search o下 la!
Pedestrian_A 發表於 2014-9-4 04:25 AM
咁快巳經發展到另一个境界? 真係冇諗过喎
morning everybody
perfectman 發表於 2014-9-4 08:37 AM
早晨完美俠. 你講得諗. 我个note2手機原來真係要選定个頻道! 用咗咁耐依家至知!部機原廠設定用global network. 收信號十分差. 手動設定去LTE/CDMA就勿事都冇. 一出隧道口就有信號啦.
簽名被屏蔽
早晨完美俠. 你講得諗. 我个note2手機原來真係要選定个頻道! 用咗咁耐依家至知!部機原廠設定用global network. 收信號十分差. 手動設定去LTE/CDMA就勿事都冇. 一出隧道口就有信號啦. ...
pknoface 發表於 4/9/2014 10:18 AM
掌門將個頻道轉去SAT NAV 咁就去到月亮火星都可以打電話返嚟地球喔
認真睇真啲真係又真係
掌门你都算失败啦,自己闭门思过下啦
條骨都無佐lu