返回列表 回復 發帖
你講得咁虛無,不如講埋你心目中係咩價錢,咁先有得講㗎!
perfectman 發表於 2016-5-7 12:39 PM
佢首先睇款式同牌子,价钱唔系问题
现在买唔起住,储钱第日买
我觉得佢系呢个意思
lhy92725 發表於 2016-5-7 01:01 PM
全場最叻係貓貓
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
it depends...  if you married a woman and let her be the housewife, then you will have to suffer that kind of lifestyle.
what i mean earlier is most japanese women have bad teeth and japan need ...
Pedestrian_A 發表於 2016-5-7 05:09 AM
你覺得唔靚唔代表其他人覺得唔靚架嗎再加上唔係個個嘅牙都唔靚嘅。
不過老公必須將所有錢俾嗮老婆打理就係日本嘅文化啦
貓,你仲有無"拆局專家"嗰套港劇呀?
perfectman 發表於 2016-5-7 03:00 PM
好似无哦,你想搵啊?
我今晚返屋企睇下,公司电脑咩地址都无
條骨都無佐lu

又無人中,下期星期二啲人肯定癡晒線咁買
perfectman 發表於 2016-5-5 09:54 PM
你買左未!
4注加埋中佐5個
lhy92725 發表於 2016-5-5 10:02 PM
繼續買...
下期星期二, 億幾呀!
perfectman 發表於 2016-5-5 10:06 PM
係呀...如果中就
無假期落去啦
lhy92725 發表於 2016-5-5 10:49 PM
搵人幫你嗎..
牌子,款頭,顏色,質感,唔多唔少有分別。
tvbkk123 發表於 2016-5-5 11:45 PM
你喜歡邊隻
牌子就無咩所謂啦,手感好,内裏格數啱自己比較重要
lhy92725 發表於 2016-5-5 11:55 PM

等等
晚上好 k k
隨意1678 發表於 2016-5-6 01:26 AM
隨意你好!
大把水就買個貴的、冇就求其啦!
隨意1678 發表於 2016-5-6 01:28 AM
咁你用開邊隻呀
it depends...  if you married a woman and let her be the housewife, then you will have to suffer that kind of lifestyle.
what i mean earlier is most japanese women have bad teeth and japan need ...
Pedestrian_A 發表於 2016-5-7 05:09 AM
你覺得唔靚唔代表其他人覺得唔靚架嗎再加上唔係個個嘅牙都唔靚嘅。
tvbkk123 發表於 2016-5-7 04:43 PM
KK 你來呀
你講得咁虛無,不如講埋你心目中係咩價錢,咁先有得講㗎!
perfectman 發表於 2016-5-7 12:39 PM
佢首先睇款式同牌子,价钱唔系问题
现在买唔起住,储钱第日买
我觉得佢系呢个意思
lhy92725 發表於 2016-5-7 01:01 PM
全場最叻係貓貓
3K人仔一個月可以去旅行租兩晚香港酒店
Pedestrian_A 發表於 2016-5-6 04:56 AM
可以嗎....