返回列表 回復 發帖
我以前老細朋友是退役警察,他有間警察宿舍借比我地住,唔使錢
去佐三日,我只比佐一個早餐嘅錢,另一個午餐是同事比
其他幾餐全部是老細,老細朋友們請嘅飯餐
爾來回廣州車程都是老細嘅朋友公司嘅中港7人車
就因為 ...
lhy92725 發表於 2016-5-6 10:16 PM
退役警察+警察宿舍=
唔使錢=貓貓真的有新男友
錯,係老公要將所有錢俾嗮老婆,每日同老婆攞返d零用錢洗。
你接受到依關,就可以去馬溝日本妹啦
tvbkk123 發表於 2016-5-6 10:33 PM
it depends...  if you married a woman and let her be the housewife, then you will have to suffer that kind of lifestyle.
what i mean earlier is most japanese women have bad teeth and japan needs to have better dentists.
幼稚
tvbkk123 發表於 2016-5-6 10:33 PM
幼稚?
既然想貴嘅,就LV啦,或者Armani
lhy92725 發表於 2016-5-6 11:22 PM
Hermes
KK及各位早晨.
Hermes
Pedestrian_A 發表於 2016-5-7 05:11 AM
好似女人袋为主哦呢个牌子
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
佢首先睇款式同牌子,价钱唔系问题
现在买唔起住,储钱第日买
我觉得佢系呢个意思
條骨都無佐lu
好似女人袋为主哦呢个牌子
lhy92725 發表於 2016-5-7 09:32 AM
你去店裡看一看
我唔敢入去
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
我唔敢入去
lhy92725 發表於 2016-5-7 02:13 PM
沒有膽量
KK 下午好!
it depends...  if you married a woman and let her be the housewife, then you will have to suffer that kind of lifestyle.
what i mean earlier is most japanese women have bad teeth and japan need ...
Pedestrian_A 發表於 2016-5-7 05:09 AM
你覺得唔靚唔代表其他人覺得唔靚架嗎再加上唔係個個嘅牙都唔靚嘅。
不過老公必須將所有錢俾嗮老婆打理就係日本嘅文化啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林