返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
KK兄,Penny妹妹晚上好!
告老還鄉!
香港人溝台灣妹已經有幾十年歷史
Pedestrian_A 發表於 2016-5-6 04:54 AM
最近唔系興購北妹咩
條骨都無佐lu
3K人仔一個月可以去旅行租兩晚香港酒店
Pedestrian_A 發表於 2016-5-6 04:56 AM
我以前老細朋友是退役警察,他有間警察宿舍借比我地住,唔使錢
去佐三日,我只比佐一個早餐嘅錢,另一個午餐是同事比
其他幾餐全部是老細,老細朋友們請嘅飯餐
爾來回廣州車程都是老細嘅朋友公司嘅中港7人車
就因為有順風車及免費屋住我先肯去三日甘多
條骨都無佐lu
大把水就買個貴的、冇就求其啦!
隨意1678 發表於 2016-5-6 01:28 AM
se個目標,貴咪存錢買囉
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
沒有錢看牙醫
Pedestrian_A 發表於 2016-5-6 04:59 AM
錯,係老公要將所有錢俾嗮老婆,每日同老婆攞返d零用錢洗。
你接受到依關,就可以去馬溝日本妹啦
http://www.yourwdwstore.net/assets/images/2/20000/3000/700/400007472501%20(1).jpg好介紹
Pedestrian_A 發表於 2016-5-6 05:02 AM
幼稚
乜都假,最緊要係$$$越袋越多
lckiong 發表於 2016-5-6 10:34 AM
絕對支持,但係依然想要個靚銀包
同意

我個銀包都差不多用咗20年喇

用個名牌銀包,但係裏面無錢!
同用個雜嘜銀包,但係裏面好多錢!
你會點揀?

將貨就價啦
睇你想用咩價錢買囉
不過我有時行過啲名店,見到啲男裝銀包都HK$3000+ ...
perfectman 發表於 2016-5-6 03:39 PM
我嘅問題係有乜牌子銀包介紹全部彈出黎同我講人生道理托咩
既然想貴嘅,就LV啦,或者Armani
條骨都無佐lu
既然想貴嘅,就LV啦,或者Armani
lhy92725 發表於 2016-5-6 11:22 PM
我要靚同實用嘅,有時貴嘅我未必睇得上眼
名牌子其實貴得相對好有道理架
設計,質量,款式都系構成佢貴嘅原因
條骨都無佐lu
KK、CEO、完美俠、小小強 凌晨好好好!!!
返到屋企 感覺 真好!!!!!!
se個目標,貴咪存錢買囉
tvbkk123 發表於 2016-5-6 10:30 PM
都好、有個目標和動力…
多做運動身體好
最近唔系興購北妹咩
lhy92725 發表於 2016-5-6 10:11 PM
興叫雞找北菇已經有幾十年歷史