返回列表 回復 發帖

回應 dicksonkhan 第 67066 篇文章

係......  去....
吃饱就休息下...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 mickeybblim 第 67068 篇文章

小白到...
有奖金168888tvb+红包十个
原帖由 enjoy698869 於 2009-2-3 06:09 PM 發表

靓婆婆,you stay Perak where ?

during CNY, I went to Bercham...
                      during afternoon time that's really hot the 天气  
现在才回复你啦...

新年你不是去Penang先啊 我不是住  Bercham
原帖由 山棻爺爺 於 2009-2-4 02:36 PM 發表
小白到...
爷爷..昨日你好忙啊
原帖由 johnw 於 2009-2-3 06:13 PM 發表

給你發現了!
昨天剛剛升浪人~
現在的目標應該是300吧
看来你要努力点啊...你还没到300
只猫, 昨晚给朋友捉咗听她讲古仔..返到屋企都好累想睡觉
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-4 02:40 PM 發表
只猫, 昨晚给朋友捉咗听她讲古仔..返到屋企都好累想睡觉
你只猫琴晚好忙啦,无等你门
條骨都無佐lu
原帖由 山棻爺爺 於 2009-2-4 02:36 PM 發表
有奖金168888tvb+红包十个
先给你几个啦!
山棻爺爺紅包32009-02-04 14:42:20
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 lhy92725 於 2009-2-4 02:41 PM 發表

你只猫琴晚好忙啦,无等你门
他等你啦...
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-4 02:45 PM 發表

他等你啦...
都无喔,佢出现佐一下就去打怪啦
條骨都無佐lu
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-4 02:37 PM 發表

看来你要努力点啊...你还没到300
我在努力!
原帖由 lhy92725 於 2009-2-4 02:48 PM 發表

都无喔,佢出现佐一下就去打怪啦
只猫心中有妖怪..
原帖由 johnw 於 2009-2-4 02:55 PM 發表

我在努力!

今天要300吗