返回列表 回復 發帖
老大还要买王者装备和英雄装备吗
原帖由 dk411 於 2008-9-16 07:45 PM 發表
回来给bubu老大和各位请安 各位还安康吧!
失蹤咁耐去左邊呀我健康不佳,都係比股市害
原帖由 1739jay 於 2008-9-16 07:48 PM 發表
老大还要买王者装备和英雄装备吗
這兩套裝備暫時唔需要住 因為都有好多套,請看第1版
老大,宠物区仲有欠装备冇。如果有需要用到话我知,我还返你。近期我系度冲紧股。
我欠啊。。哈哈。。。
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 karchuan 於 2008-9-16 08:49 PM 發表
老大,宠物区仲有欠装备冇。如果有需要用到话我知,我还返你。近期我系度冲紧股。
謝謝你,現有的裝備數量暫時足夠供給成員,而我也會間中買入裝備,所以大家不用擔心  

你的119號股,我每日都會盡量推,現在也有其他成員幫忙,希望能夠繼續保持優勢
原帖由 无印良品 於 2008-9-16 09:09 PM 發表
我欠啊。。哈哈。。。
你欠什麼 看看我能幫你嗎
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
法神还没集齐。。圣骑士我不想要````

我借人家那套没还呢。。。

刚刚跟他说借多几天。。。
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
如果可以,我就拿下股神徽章。但系,我地帮派仲有宠物徽章同埋赌神徽章,仲未有着落。宠物徽章就靠你啦。
原帖由 karchuan 於 2008-9-16 21:19 發表
如果可以,我就拿下股神徽章。但系,我地帮派仲有宠物徽章同埋赌神徽章,仲未有着落。宠物徽章就靠你啦。
赌神徽章就等我来
礼记!加油!加油!加油!
劲啊。。
宠物徽章要过边个先得喔 。。。
冇计咯,唯有慢慢咯。我玩股市都好少出黎回帖啦。再玩其他游戏,我头晕啦!!
Q版皮利斯     
事在人为,有可能兄弟帮成员拿到都未知呢!!!
原帖由 karchuan 於 2008-9-16 09:19 PM 發表
寵物徽章現在要靠ice.key 我已經退隱幕後