返回列表 回復 發帖
許願先~等等要去睡覺嚕~明天還要上課~
願公仔箱的每一個妳(你)都可以天天HAPPY~
好運~財運~貴人運~工作運~戀愛運~通通來報到~

happy721022 發表於 2012-10-22 09:38 PM
Happy仔你都要 ~好運~財運~貴人運~工作運~戀愛運~通通來報到~ 生日快樂啊
局部區域潛水中...
happy每一日都过得好充实
條骨都無佐lu
Happy仔 good morning here
真匿名
Happy birthday Happy仔!me 辉仔wish u all your wishes come true and stay happy always!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取
生日快樂~
祝Happy仔心想事成,身體健康&笑口常開~

HAPPY HAPPY

Happy仔早晨!今日係你正日生日,特別送一首我最喜歡嘅日語歌!
Kyu Sakamoto - Sukiyaki
型 英 帥 靚 正
Happy仔早晨!今日係你正日生日,特別送一首我最喜歡嘅日語歌!
Kyu Sakamoto - Sukiyaki

chan200308 發表於 2012-10-23 06:13 AM
happy仔昨日才是正日生日。
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
Happy birthday to you happy仔~

~DingDong-Q~
happy仔昨日才是正日生日。
HENRY_168 發表於 2012-10-23 08:26 AM
錯咗.....好在昨日有祝福到!
型 英 帥 靚 正
Q爺張生日圖片唔啱happy仔
真匿名
邊個啱就攞去啦
局部區域潛水中...
台湾兴吾兴重阳节祭祖啊
條骨都無佐lu

Happy 仔 祝你 生日快樂! 身體健康!
外星貓E生
happy仔  生日快樂!