返回列表 回復 發帖
剛剛去剪頭髮,聽到坐隔離嗰兩個廢青啲對話,如果我係佢老豆老母,我死咗去算喇!
廢青A:琴晚同隻死老坑嘈,叫佢賣咗層垃圾樓,買新樓,佢話無錢喎,我每個月畀成3000蚊家用,你話啲錢去咗邊丫
廢青B:你使咩畀成30 ...
perfectman 發表於 2016-4-6 02:09 PM
你窃听
虽然听落就唔顺耳了
但今时今日D靓仔
肯比家用算系几好架啦
lhy92725 發表於 2016-4-6 03:19 PM
系咁讲噶咩
系咁讲噶咩
yxx01 發表於 2016-4-6 04:17 PM
我唔知系米甘讲
不过老实讲,死靓仔,打份牛工,我当你1万文个月,可能无嘅
自己要置装,食饭(你当剩系午餐啦),交下朋友,少少应酬
又比佐4千返屋企,你觉得自己有几多剩,够唔够使呢?
所以话其实后生嘅出来打份牛工,其实都几阴功嘅
我记得我地呢边有人帖过一个月嘅开销费用出来
在北京,已经是月入8千了(在中国其实已经几高下人工架啦)
每个月到尾,系剩返1.80的
條骨都無佐lu
各位 晚上好
型 英 帥 靚 正
连CEO都未见
lhy92725 發表於 2016-4-6 01:09 PM
搵我有什麼事嗎
簽名被屏蔽
系咯,你講嘅起點是兩萬咯,但好多人真系1萬以下嘅遮
正如我呢邊,真系3千零蚊一個月好普遍咋
條骨都無佐lu
各位 晚安
型 英 帥 靚 正
晚上好 k k
路生都听过?
lhy92725 發表於 2016-4-6 03:16 PM
听过速馬力
沒有听过smart life
lhy92725 發表於 2016-4-6 09:28 PM
正如我呢邊,真系4千零蚊一個月好普遍咋
各位 早晨
型 英 帥 靚 正
我唔知系米甘讲
不过老实讲,死靓仔,打份牛工,我当你1万文个月,可能无嘅
自己要置装,食饭(你当剩系午餐啦),交下朋友,少少应酬
又比佐4千返屋企,你觉得自己有几多剩,够唔够使呢?
所以话其实后生嘅出来打 ...
lhy92725 發表於 2016-4-6 05:56 PM
睇你点洗遮
搵我有什麼事嗎
free2penny 發表於 2016-4-6 08:07 PM
猫猫搵你
lhy92725 發表於 2016-4-6 09:28 PM
3千零蚊就少D