返回列表 回復 發帖
2 W2 z3 j4 f4 u4 P. p  g+ M
有D管理費包埋..有D就你用才俾租..度度唔同~tvb now,tvbnow,bttvb8 Y  `# V) W& o/ K+ Q: Z& ^
ricky867 發表於 2012-8-19 09:35 AM
; c2 Q$ H  ]% L% j就好似大馬D私人公寓咁,都係要交管理費~os.tvboxnow.com) u( ]  s7 n; N! W6 Z3 F

/ ~+ R# {5 [0 s! P8 k/ [; Cos.tvboxnow.com一時忘記咗香港多數都住公寓嘅樓~
泳池有救生员健身室有指導员女子有香薰facial按摩男子無
游泳打球健身桑那每樣收费不过很平象徵式而矣
* ^7 H9 Z6 r+ Y6 ?ob51330 發表於 2012-8-19 09:36 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ G5 `, J( u1 O
太好啦~
: `5 N  U  K! Q# z, ]1 D8 eos.tvboxnow.com
4 f& B! l* Q$ ?0 L0 d游水,健身,桑那,樣樣都啱我~
重有图書室及电腦上网
; K# C# s$ Y1 ?8 k$ D7 J8 a- ^5 p我唔係..我只住共屋~~tvb now,tvbnow,bttvb. m. L# l; l/ X5 {' N) }
ricky867 發表於 2012-8-19 09:39 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 u$ c3 w4 ]8 }4 @& x9 m" h
幾家佬同一間屋度?
电恼上网太多人要輪候
泳池有救生员健身室有指導员女子有香薰facial按摩男子無
0 C! [& @: m, v# ~/ H# G, wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。ob51330 發表於 2012-8-19 09:40 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- \* _# i- J' s5 X+ ^( o9 v
已經好好啦~
重有图書室及电腦上网
- x8 d* s' o1 x: tob51330 發表於 2012-8-19 09:42 AM
6 {0 d& O2 d2 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁你嘜係個度上緊網~
电恼上网太多人要輪候 tvb now,tvbnow,bttvb' ]! i) b4 V3 @
ob51330 發表於 2012-8-19 09:44 AM
; v+ x- ?. @# X4 a% e% J% {# }
咁有限時冇?
( R4 M# M1 s2 g6 [$ X$ w公仔箱論壇幾家佬同一間屋度?
( O; }. I$ i, C4 P9 \6 s, \; e公仔箱論壇wng86 發表於 2012-8-19 09:43 AM
  F& t. v, |5 W! F" ]( {' r& ytvb now,tvbnow,bttvb唔係...姐係政府建的要俾租..不是私人建的買回來
5 f% k/ ^  C9 X; p. U: v即使表示可能下次一中,D數目后邊會多 4 嗰 0
2 C4 Z9 D' V, t/ [. G$ V; x7 `% `* UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。wng86 發表於 2012-8-19 09:14 AM
有冇咁好彩
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
. K% x* d4 k$ |3 u! S" O7 F
我唔係..我只住共屋~~
% B1 e/ \& i5 ^7 g' D4 [& I公仔箱論壇ricky867 發表於 2012-8-19 09:39 AM
共屋...你住唐樓?
共屋...你住唐樓?公仔箱論壇2 S; r1 c+ a; w. n5 I
viento 發表於 2012-8-19 09:52 AM
/ u3 q# q, R. x) v4 i4 w- n5 O唔係..我住屋邨
& z5 u/ Z9 w- x$ [7 P- |$ B公仔箱論壇咁有限時冇?
$ t# V7 f6 q, M9 B( U7 Vwng86 發表於 2012-8-19 09:46 AM
公仔箱論壇$ l. x6 ]( H- g( a+ q4 j
有,每人一个鐘,冇人隨你玩.
/ }; E! t2 e; G! d) s" N8 @os.tvboxnow.com还有麻雀(馬吊)房啤牌房及Ka La OK 房,这个租金昂贵.
os.tvboxnow.com- p5 Z: @  F/ q- f9 V8 ^! o( n
唔係..我住屋邨
6 }0 U5 K6 y' c" E0 F9 fricky867 發表於 2012-8-19 09:55 AM
喔~~!!都唔錯呀~!
- o& H1 J) ~1 }' aos.tvboxnow.com地方係細D
( E. B8 @, g: x% R2 Gos.tvboxnow.com不過屋租平
6 o+ D' ]# r+ g1 s1 X" \7 P$ sos.tvboxnow.com小巴又好方便, 聽你講近地跌就仲好, 又快又唔駛塞車