返回列表 回復 發帖
我不可以说。。。。有人查。。
jclai 發表於 2009-7-6 01:42 PM
well done
外星貓E生
靚貓貓, jc9, 貓E生, walala, dick dick 仔, 大家好!
manyiu 發表於 2009-7-6 01:43 PM
你好
外星貓E生
激到呢埋抖氣.
CC517 發表於 2009-7-6 01:43 PM
唔洗驚, 你地成班係大廳......一定捉到個 "刺客" ga!
唔洗驚, 你地成班係大廳......一定捉到個 "刺客" ga!
manyiu 發表於 2009-7-6 01:45 PM
谢谢你!靓女!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
魚蛋仔, 真 婆婆 去左邊度呀?
manyiu 發表於 2009-7-6 01:42 PM
我也不清楚。。。

hamster在大厅。。。不用怕。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
魚蛋仔, 真 婆婆 去左邊度呀?
manyiu 發表於 2009-7-6 01:42 PM
我也不清楚。。。

ha ha ha
外星貓E生
早就應該做d野啦.
CC517 發表於 2009-7-6 01:42 PM
有做的。。。大家放心

个懦夫之前俾我用来做例子又冒充过我, 但係都仲有人帮住个真身PM闹我话玩下啫, 你摆人上台係你错
靚貓貓, jc9, 貓E生, walala, dick dick 仔, 大家好!
manyiu 發表於 2009-7-6 01:43 PM
好耐无见啦,好挂住你啊
條骨都無佐lu
个懦夫之前俾我用来做例子又冒充过我, 但係都仲有人帮住个真身PM闹我话玩下啫, 你摆人上台係你错
cck_my 發表於 2009-7-6 01:52 PM
不要紧的!我也pm高版了!看他会做事与否吧!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
hamster在大厅。。。不用怕。。
jclai 發表於 2009-7-6 01:47 PM
jc9,  好似你驚緊喎! 哈哈!
dicksonkhan 發表於 2009-7-6 01:56 PM
dick dick 仔, 我知到玩分身係犯版規, 會被禁言嫁喎! 乜你當時冇話俾佢知咩?
dicksonkhan 發表於 2009-7-6 01:56 PM
快快解决也好, 本来我已经有计划要行动了