返回列表 回復 發帖
明天做早班訓覺  路人甲拜拜你條尾
di0208 發表於 2017-3-13 10:09 PM
靈異醉伯明天輪早更
路大哥晚上好https://ss1.bdstatic.com/70cFvXSh_Q1YnxGkpoWK1HF6hhy/it/u=1409797764,3579454727&fm=23&gp=0.jpg
mnb1123 發表於 2017-3-14 12:40 PM
good night bb
0208做咩工架,要轮班甘辛苦啊
條骨都無佐lu
發哥甜睡美夢
mnb1123 發表於 2017-3-14 12:28 PM
BB都一样甜睡美夢~~
not everyone will get drunk as easy as you!
those consume too much alcohol shouldn't even deserve to drink because they are wasting the good stuff...
Pedestrian_A 發表於 2017-3-14 02:53 PM
邊個同你講我容易飲醉? 我嘅家人除咗 過身咗嘅父亲 冇人飲得個我 親戚朋友嫁娶我係負責去頂酒架 我每天訓前都有飲一小杯紅酒 當係保健酒 色酒我都有飲少啫 色酒年分唔夠邊到飲得架!唔純!辣喉!飲啤酒仲好!色酒我家我有珍藏十幾支30幾年嘅 你如果嚟吉隆坡旅游找我 我請你飲~~
飲醉酒的人行為與形態和貓有佷多相近的地方,例如捲作一團地睡在地上、小鳥依人般躺在懷中和一些不具威脅的輕微攻擊行為等,加上人們一般都喜歡以動物的獨特形態和行為來形容人,增加感染力,所以飲醉酒的人便被稱醉 ...
Pedestrian_A 發表於 2017-3-14 02:55 PM
知道醉貓因由 講解下有關酒鬼因由?
靈異醉伯聰明反被聰明誤
Pedestrian_A 發表於 2017-3-14 02:56 PM
我從來都冇講過我聰明 你話你聰明 所以係講你
醉貓發爛渣
Pedestrian_A 發表於 2017-3-14 02:58 PM
醉貓甲發爛渣
你地開始哎交啊
條骨都無佐lu
靈異豬雄
Pedestrian_A 發表於 2017-3-14 02:58 PM
我只聽說個狗雄 冇聽說個豬雄 醉貓甲醉了 九唔搭八
靈異醉伯明天輪早更
Pedestrian_A 發表於 2017-3-14 03:05 PM
做早班 冇咩時間進嚟
0208做咩工架,要轮班甘辛苦啊
lhy92725 發表於 2017-3-14 05:27 PM
加咪黎次 我同貓講咗三次 我做冷藏海鲜食品加工业 輪班制 十五日做早班  十五日做晚班
甘夜晚黎都得嘅
條骨都無佐lu
甘夜晚黎都得嘅
lhy92725 發表於 2017-3-14 10:51 PM
夜晚線好慢 半夜線快D
交交豬