返回列表 回復 發帖
當然要保護窮人, D窮人死哂, 誰人來打工.
chan200308 發表於 2016-3-29 08:29 PM
有钱自然有穷人黎打工,法律唔保护d穷人,d穷人都係死唔嗮嘅。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
當年係中國積弱, 日本先至夠膽入侵, 而家嘅中國你睇日本夠唔夠膽入侵?
chan200308 發表於 2016-3-29 08:25 PM
重点唔係中国强唔强,重点係别无选择。
香港漫畫都系受日本影響嘅
lhy92725 發表於 2016-3-29 09:51 PM
差好远!港漫每星期出30页有颜色又大本,容易睇好多。大部分跟武侠类型。
日本漫画偏向幻想化,超能力之类嘅。
发展国家经济需要全部淫噶努力
yxx01 發表於 2016-3-30 08:19 AM
有钱有人,冇钱冇人。新加坡人口咁少,但係大巴钱,中国,大马,印度,孟加拉世界各地冲嗮黎打工。
Try thinking from Thailand point of view...  Thailand was bullied by UK and France in the early 20th century and the only hope was to form an alliance with other countries.  China was alread ...
Pedestrian_A 發表於 2016-3-30 11:40 AM
当年英国殖民过的地方,比起日本入侵多三倍。西方崛起亚洲有那些国家没被欺负过呢?全部嘛忍声吞气,这样不代表可以帮助或合作别人入侵他人国家。日本别无选择下入侵其他国家然后失败,过后还不是靠自己成为科技大国。所以说别无选择下才入侵其他国家根本就是拿来讲的。
差好远!港漫每星期出30页有颜色又大本,容易睇好多。大部分跟武侠类型。
tvbkk123 發表於 2016-3-30 12:01 PM
其实都好多类型好多元化嘅,其实漫画界基本日系始终是龙头
條骨都無佐lu
KK , 完美俠,ceo 大家好
我以前公司都可以着拖鞋架
lhy92725 發表於 2016-3-30 10:16 AM
拖鞋正啊
係啲一人公司,你除嗮都得啦
lckiong 發表於 2016-3-30 10:32 AM
你除嗮
做過手術既都係冇架喔
lckiong 發表於 2016-3-30 10:41 AM
冇就得啦
点一人都有机会有客到嘅,除晒唔得嘅
lhy92725 發表於 2016-3-30 11:00 AM
网络生意
我唔信你有地欧美漫画。
tvbkk123 發表於 2016-3-30 11:56 AM
绝对冇
tvbkk123 發表於 2016-3-30 12:01 PM
港漫一定系打打打打打打打打打打打打打打打打打打打,杀杀杀杀杀杀杀杀杀杀杀杀杀杀杀杀杀杀
KK , 完美俠,ceo 大家好
mnb1123 發表於 2016-3-30 01:49 PM
BB乖
当年英国殖民过的地方,比起日本入侵多三倍。西方崛起亚洲有那些国家没被欺负过呢?全部嘛忍声吞气,这样不代表可以帮助或合作别人入侵他人国家。日本别无选择下入侵其他国家然后失败,过后还不是靠自己成为科技大国 ...
tvbkk123 發表於 2016-3-30 12:16 PM
日本不是靠自己成为科技大国, 靠USA!
Thanks to the Korean war, Japan can recover from World War II a lot faster than anybody thought.  You probably don't know how much the Japanese helped supplying all the American army needs including women.