返回列表 回復 發帖
原帖由 comfit8 於 2009-1-22 12:14 PM 發表

很久沒去過啦。。   This time 想去
oic新年其间D食物都会起价
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 comfit8 於 2009-1-22 12:15 PM 發表

在彎仔角 ﹐ 我很久沒去了啊
E次去..你可以尽情玩咯
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-22 12:15 PM 發表

pizza..

今日喉龙痛 吃不到pizza
抵死 !! 畏吃
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 pizza999 於 2009-1-22 12:16 PM 發表
大家好           
不好
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-22 12:15 PM 發表

pizza..

今日喉龙痛 吃不到pizza
多謝你唔食我                    

我請你食白粥 + 腸粉              
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-22 12:16 PM 發表

oic新年其间D食物都会起价
沒法啦 ﹐ 我們想去玩嘛 。 今年你不在家過年 ??
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-22 12:17 PM 發表

E次去..你可以尽情玩咯
是啊 ﹐ 過下 Small small HoneyMoon
好多年無去沙灘玩啦                 

真羨慕..
原帖由 comfit8 於 2009-1-22 12:17 PM 發表

抵死 !! 畏吃
讲咗啦..才吃3块meruku
原帖由 pizza999 於 2009-1-22 12:18 PM 發表

多謝你唔食我                    

我請你食白粥 + 腸粉              
今日打算不吃
原帖由 comfit8 於 2009-1-22 12:19 PM 發表

沒法啦 ﹐ 我們想去玩嘛 。 今年你不在家過年 ??
全家出动
原帖由 comfit8 於 2009-1-22 12:20 PM 發表

哇,恭喜晒喔,玩得开心D啦
原帖由 comfit8 於 2009-1-22 12:20 PM 發表

enjoy...
原帖由 pizza999 於 2009-1-22 12:20 PM 發表
好多年無去沙灘玩啦                 

真羨慕..
你住边架

回應 lhy92725 第 65406 篇文章

你过年去边树玩啊