返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2009-1-20 12:43 PM 發表

食12點
咁早 啊 。 貓
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 comfit8 於 2009-1-20 12:40 PM 發表

12.40 想訓 ??
很累很想睡觉
原帖由 jnc3688 於 2009-1-20 11:59 AM 發表

他们要单调点,又不想给老妖知道
呵呵..单调好..他地无利是收
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 jnc3688 於 2009-1-20 12:39 PM 發表

我想睡午觉
快去睡, 別在晒命
外星貓E生
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-20 12:45 PM 發表

我是penang直下到temerloh先,再去其他地方
Cuti - Cuti Malaysia ??
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-20 12:47 PM 發表

呵呵..单调好..他地无利是收
派利士, 別漏了我一份.
外星貓E生
各位 去吃飯先 。
原帖由 CC517 於 2009-1-20 12:49 PM 發表

派利士, 別漏了我一份.
我也要!!RM
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 comfit8 於 2009-1-20 11:59 AM 發表

Hold 住结婚典礼 ﹐ No $$
都不是你结

是fatty
婆婆。。猫猫。。。
我到啦。。。
mickey, 雲雲, dick dick, com,  下午好!
原帖由 rrliew 於 2009-1-20 12:00 PM 發表

无得加分..saya punya sayang marah kuat
dia cakap banyak orang kacau dia di sini dan msn
di msn tak boleh tolong...
各位好吗
蓝云&manyiiu.. 你们好
原帖由 manyiu 於 2009-1-20 01:01 PM 發表
mickey, 雲雲, dick dick, com,  下午好!
manyiu,好!我去开工啦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~