返回列表 回復 發帖
我一D都唔觉得所谓唔买唔着就是所谓爱国
條骨都無佐lu
Hi
你好
外星貓E生
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
新疆棉呢单野真系几搞笑下
lhy92725 發表於 2021-3-28 05:24 PM
越来越搞笑了
你好
CC517 發表於 2021-3-30 12:51 PM
貓E生好耐冇見
越来越搞笑了
4461 發表於 2021-3-30 01:43 PM
自从国内嘅明星纷纷表忠之后,我呢边好似无乜新闻了哦,你果边还有什么
條骨都無佐lu
貓E生好耐冇見
serenalcc 發表於 2021-3-30 02:26 PM
去邊樹發財呀
外星貓E生
呢位朋友好似有点陌生哦
條骨都無佐lu

港府以恢復正常生活為由,利誘逾45萬人接種武漢肺炎疫苗;惟至少13人針後亡,至少11均打中國科興,引爆信心危機。衞生署雖設有事故通報機制,但《蘋果》發現,1名老婦打科興翌日暴斃家中,經法醫及醫護判斷與疫苗無直接關係後,署方卻沒有呈報專家委員會及公開事件就了事,與之前13宗死亡個案的處理明顯有異。病人組織代表批評署方隱瞞,估計疫苗開打至今逾月,有同類個案被湮沒。
港府以恢復正常生活為由,利誘逾45萬人接種武漢肺炎疫苗;惟至少13人針後亡,至少11均打中國科興,引爆信心危機。衞生署雖設有事故通報機制,但《蘋果》發現,1名老婦打科興翌日暴斃家中,經法醫及醫護判斷與疫苗無直接關係後,署方卻沒有呈報專家委員會及公開事件就了事,與之前13宗死亡個案的處理明顯有異。病人組織代表批評署方隱瞞,估計疫苗開打至今逾月,有同類個案被湮沒。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
可唔可以自己搵独立法医验了,万一验出来有问题,唔知有无命嘞
條骨都無佐lu
又老又無親人才要獨居,人死如燈滅,過多幾日人地都唔記得了。
外星貓E生
真系搵D老人家都去试D疫苗,真系无阴功
條骨都無佐lu
去邊樹發財呀
CC517 發表於 2021-3-30 03:34 PM
我都想發財等你帶挈下我
呢位朋友好似有点陌生哦
lhy92725 發表於 2021-3-30 04:02 PM
貓姐你唔記得咗我啦