返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-19 10:57 AM 發表
只猫... 你响边啊
我呢只鱼骨猫系度,你果只猫就悟见佐

回應 boy12 第 64644 篇文章

boyboy... 难得遇见你 最近好吗
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 lhy92725 於 2009-1-19 11:00 AM 發表

我呢只鱼骨猫系度,你果只猫就悟见佐
今日你比我早上来wor.. 我得闲;只猫就要忙咯
婆婆相识满天下喔
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-19 11:09 AM 發表

今日你比我早上来wor.. 我得闲;只猫就要忙咯
我其实都好早系度啦,你只系见悟到条骨咋
原帖由 lhy92725 於 2009-1-19 11:09 AM 發表
婆婆相识满天下喔
天下就无啦...兄弟帮就认识几个
原帖由 lhy92725 於 2009-1-19 11:11 AM 發表

我其实都好早系度啦,你只系见悟到条骨咋
我进来见到你在这层楼啊... 我仲没去你的家族层楼
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-19 11:14 AM 發表

我进来见到你在这层楼啊... 我仲没去你的家族层楼
我周围走架嘛,悟到处揾D猫粮,真系成日得条骨咯
原帖由 lhy92725 於 2009-1-19 11:16 AM 發表

我周围走架嘛,悟到处揾D猫粮,真系成日得条骨咯
等我去办年货,帮你买少少猫罐头
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-19 11:22 AM 發表

等我去办年货,帮你买少少猫罐头
小心你只猫悟高兴喔
原帖由 lhy92725 於 2009-1-19 11:23 AM 發表

小心你只猫悟高兴喔
他吃高档猫粮...他自己去买
早晨~~

回應 goppy 第 64656 篇文章

goppy..不早啦

哈哈.. malsssssss忙不过来
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-19 11:30 AM 發表

他吃高档猫粮...他自己去买
有几高档啊?
婆婆又同魚骨貓在搞搞震.
外星貓E生