返回列表 回復 發帖
瞓陣先
局部區域潛水中...
没有去踩金啊?
C兄晚上好~
廟度囉
8 o/ @; ]' J. Jos.tvboxnow.com金石良 發表於 2012-8-14 09:01 PM
! h9 X% S/ c5 B4 z9 q0 m) f公仔箱論壇; |. a$ A* U: c- O5 p/ X: x
你都知道, 等你成日講酒館有車公呀哪
來看看C兄係未爆銀行  
蘭---花之君子也
言爷今晚无黎开工升堂嘅
條骨都無佐lu
言公公有黎过好似話去瞓陣再黎
已经走佐去酒馆呃饮呃食啦
條骨都無佐lu
呢隻歌條女正咩C兄TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% y* d, |" [2 R, E" W
金石良 發表於 2012-8-14 08:45 PM
# z4 d% p* E3 i( R5 T* R3 d  G3 z+ f+ Ktvb now,tvbnow,bttvb農夫嘅都唔錯~
2 s1 r# l. f0 w! J- [公仔箱論壇
已经走佐去酒馆呃饮呃食啦tvb now,tvbnow,bttvb3 [: p9 ~. r/ t, U& W6 ]% f/ J
lhy92725 發表於 2012-8-14 11:27 PM
  C$ p, \( ~( Z  q' e  G
我又閃返黎啦~
已经走佐去酒馆呃饮呃食啦
% U9 ?- C& G3 u7 B) C% W6 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2012-8-14 11:27 PM
貓姐
局部區域潛水中...
有公公頭先是霸王餐
os.tvboxnow.com! Q0 B: i* B7 J

7 o9 h# q4 {% S4 o你都知道, 等你成日講酒館有車公呀哪
1 j7 b% n3 ~  UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。blacker14tt 發表於 2012-8-14 09:49 PM
車公在廟裡,廟在酒館內,你自己唔明解嘅咩
局部區域潛水中...
有公公頭先是霸王餐 公仔箱論壇  j* ?# C$ ]* w8 J$ r7 Q
blacker14tt 發表於 2012-8-14 11:51 PM
有咁樹?明日升堂
局部區域潛水中...
車公在廟裡,廟在酒館內,你自己唔明解嘅咩公仔箱論壇% v5 d: A+ `1 `, ?
金石良 發表於 2012-8-14 11:51 PM
( k+ ~( H2 {; C6 V3 @. M
% U' d0 w) W2 d3 W" K) \; p9 o你幾時係酒館外開左間廟??