返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-15 12:54 AM 發表

都好既..无拉拉多咗份supper
最慘我沒吃 ﹐only eat 牙菜
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
好耐冇入過黎打招呼...
hi everyone
88 everyone

回應 jnc3688 第 64270 篇文章

呵呵... 老人家讲野是不需要负责任...因为有老人痴呆症
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-15 12:55 AM 發表

你level高D..应该是个送货佬自己乱估
都是送货佬誤導我 。。
原帖由 comfit8 於 2009-1-15 12:56 AM 發表

最慘我沒吃 ﹐only eat 牙菜 557654
连粉都无吃啊
原帖由 h2o 於 2009-1-15 12:57 AM 發表
好耐冇入過黎打招呼...
hi everyone
88 everyone
水弟..蓝云走咗啦
原帖由 comfit8 於 2009-1-15 12:58 AM 發表

都是送货佬誤導我 。。 557655
你站不住脚..不稳定
我要睡觉啦...早抖啦
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-14 05:59 PM 發表

水弟..蓝云走咗啦
我知..頭先有同佢MSN
一路溫書一路MSN
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-15 12:59 AM 發表

连粉都无吃啊
雞同粉都沒啊 。 我吃飽才出 ger
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-14 06:00 PM 發表
我要睡觉啦...早抖啦
good night la
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-15 12:43 AM 發表

过马来年啊
嚟梗果个农历新年啦
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-15 01:00 AM 發表
我要睡觉啦...早抖啦
Good Night
我都想訓 lu .. 晚安 各位 ~~
个个都瞓
我都出街咯!!
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞