返回列表 回復 發帖
言仔缩埋墙
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
C兄,檸姐姐,2位好
今日星期6又唔同喇,夜d要出去行街街% S7 D) l  j: G- a6 T9 O0 z6 G
eqwai 發表於 2012-8-11 05:58 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 y) ]6 l1 a/ |8 ]
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' o$ D( v( H9 L% I3 M# p
但係我都可以浦下頭比妳見下
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/554029_356841844362497_1918802409_n.jpgtvb now,tvbnow,bttvb2 m! Y2 I' u# Q( ~: S* x9 }
civicboy1969 發表於 2012-8-11 06:15 PM
呢個係言大哥?
EEEEE, 留位有著數? 我又留
0 b' g- j  ~- }% q5 yos.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' S2 y' s4 D* p# z$ [" p3 h
但係我都可以浦下頭比妳見下 公仔箱論壇5 U: m  D5 u: F% G5 C
blacker14tt 發表於 2012-8-11 06:18 PM
海姐姐好,你遲少少入黎我就出左街嚕
一陣C兄話由呢貼開始,咁就乜都冇嚕
呢個係言大哥?
# e7 o5 e8 O, teqwai 發表於 2012-8-11 06:18 PM
言仔缩埋墙角话你地睇我唔到
言仔 。。。。。8 y) O( R6 N, C; r6 g
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
最緊要C兄睇到我  
甜檸檸讀來聽聽   km8000 發表於 2012-8-11 10:05 AM
- A8 i- Y: M: T$ c# w; P7 _
tvb now,tvbnow,bttvb. L# W% S. r5 n
  ~  甜甜鼠 ~  os.tvboxnow.com# o2 T& P7 S: A7 _( _: ~3 g1 t
~ Sweet sweet lemon ~ he finally
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
言仔缩埋墙角话你地睇我唔到
  p! d) }9 M" u3 B1 \4 tcivicboy1969 發表於 2012-8-11 06:22 PM
言大哥快d番黎呀
' r6 r* I6 W; t, [今晚派錢冇我份你就。。。
骨猫真身
海姐姐好,你遲少少入黎我就出左街嚕
; ]  S5 Z" K. C: |9 A" s! k: L/ ueqwai 發表於 2012-8-11 06:20 PM
8 j  u! ^* ]  J% S
/ @( G/ ]7 B, y1 [tvb now,tvbnow,bttvb同男仔出街要小心D呀
骨猫真身os.tvboxnow.com6 S6 q1 h( I0 M# x7 Q( e4 w' T& {) \
civicboy1969 發表於 2012-8-11 06:51 PM
; u. G0 J# \3 D  G
% m$ X7 Y# V; q7 D3 f4 V咁lady??