返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
人類垃圾
smcorange 發表於 2016-3-2 07:16 AM
這些人類垃圾,遲些就比基督教人數更多。到時地球人後悔都來不及了。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
不一定

敗仗的日本製造歷史
smcorange 發表於 2016-3-2 07:27 AM
他們只能製造自己國家的歷史,依然改變不到世界歷史

唉.............
perfectman 發表於 2016-3-2 09:10 AM
依樣我有第二個睇法啊!發生係本人身上嘅。
我讓位俾個老人家坐,佢堅持唔坐要我坐返低,話依度冇老人家。
咁我冇理由就由個位空係度架嗎,我坐返落去之後,如果就有人不知頭唔知尾咁影像。咁條友咪好無辜!!!
其他人明,點解就係佢地兩個唔明
tvbkk123 發表於 2016-3-1 03:30 PM
me=其他人
理得佢啦,我只知日本統一唔到亞洲係好事就係啦
tvbkk123 發表於 2016-3-1 03:38 PM
蘇聯控制大半個亞洲也不是一個好辦法
佢地以為每人俾十億KK  激死KK
free2penny 發表於 2016-3-1 03:42 PM
馬來西亞人不能用中文溝通
kk過1000000000 元 比我呀
satoshi23 發表於 2016-3-1 03:42 PM
水晶發錢寒
我就係明,但係就唔想要隨時看顧嚟,所以俾$$$走人
lckiong 發表於 2016-3-1 04:51 PM
死撐
依個係乜都傾會館經費嘅acc,所以大家唔使驚我唔係度個陣冇糧出
CEO如果你冇位嘅話,可以將個6億過黎依個acc。
乜都傾會館 發表於 2016-3-1 08:45 PM
不正常KK研究中心
今日返新工,不過真系想死
我怕我會做唔落去
lhy92725 發表於 2016-3-1 09:48 PM
不要放棄
激死我啦!中多個字就可以收錢啦!
free2penny 發表於 2016-3-1 10:05 PM
penny生氣得很可愛
我寫佐半本簿了,但人地過埋聽日就閃了
我依然系想死
lhy92725 發表於 2016-3-1 10:41 PM
想死?解決問題
我今日見接手時要處理嘅項目就忙到去廁所都唔會得閒的
lhy92725 發表於 2016-3-1 11:29 PM
懶人多屎尿
常識???
千其唔好咁諗呀,
將"常識"呢套套落依家啲年青人嗰度,
會死得好慘㗎!
睇下今日嘅新聞啦!

==============================

職場新丁影印變碎紙 上司「嘔血」
【晴報專訊】看似手板眼見工夫的辦公室工 ...
perfectman 發表於 2016-3-2 08:16 AM
他相信部分人因在外國讀書,不諳中文信件格式?英文也在左上角寫回郵地址接收地址寫在中間