返回列表 回復 發帖
C兄早晨  
C兄晚上好!
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/319839_460764430618330_1017702096_n.jpg公仔箱論壇5 |# b$ r0 ^" K9 X5 u
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 ^, A: s3 S* j" q6 X2 D  Z" O+ v
夜晚马路见到你会点% w$ j* k: i/ b' E! a* v5 V
civicboy1969 發表於 2012-8-3 08:50 PM
C兄,呢個換過頂帽,好似言大哥夜晚出巡啊
來又如風,離又如風!
! H# d! i" q# p8 v6 ~' h6 }mr2907 發表於 2012-8-4 02:58 AM
財多多番黎就岩喇,貓姐姐話齋,見鍋打鍋
* c4 p  S% H4 C* b9 E我好嬲呀
舒服曬,C兄各位晚上好
EQ妹妹去完街街啦
  h: E1 i& k7 g2 s0 |买佐D咩啊
條骨都無佐lu
來又如風,離又如風!
7 Z& G% C3 i) {* k- e1 ?mr2907 發表於 2012-8-4 02:58 AM
* |! h4 \) `9 v1 T8 Q& z
財多多 你做咩咁個樣。。。。
新聞區  C兄  晚上好。。。
: A0 n7 P+ ^3 _' X1 W; A
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
C兄 you good
C兄晚上好
EQ妹妹去完街街啦
' p' ^( W! _7 d4 W; |3 q3 S- ]买佐D咩啊公仔箱論壇2 C: U2 L+ M# i- j- E7 H
lhy92725 發表於 2012-8-4 06:27 PM
今日放工同同事行左一陣,都冇買到野就番屋企啦
今晚又唔見C兄同言大哥嚕
Civic兄 ~ good evening ~
8 ~+ i/ }+ ]! v3 I1 n% n大家 ~ 巧 ; T5 T) W$ V9 ]8 ]5 ~+ o1 _0 s

' g( f$ ~; U/ p1 ?4 E礼拜六 ... Happy Hour
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
新聞區  C兄  晚上好。。。
- a: u- _# `1 |公仔箱論壇1780146tvb now,tvbnow,bttvb, E0 o: S4 o. F* I- g! O' ~
SweetLemon 發表於 2012-8-4 07:27 PM
好似1家4口啊檸姐姐
good evening ~ fls ~