返回列表 回復 發帖
原帖由 lyanbebe 於 2009-4-7 05:16 PM 發表
990粒绿波翠石只成功合成39粒绿波片石。。

唉,真失败。。。
差唔多啦

係咁上下

加油

回應 20060420 第 6286 篇文章

有冇搞错,现在用990粒绿波翠石才成功合成25粒绿波片石
原帖由 lyanbebe 於 2009-4-7 06:29 PM 發表
吓?咁又有d低得過份喎

等我今晚試下先
原帖由 shannon0730 於 2009-4-7 05:20 PM 發表 徒弟仔,刚才我过了点经验给你,你就变成11转600级了你之前是多少级?因为超过10转,你就自己出山了,哈哈以后就要靠自己修行咯~^^
好像没有增加到,我都还是11轉605級。。

放心师傅,我会努力的啦。。

回應 lyanbebe 第 6289 篇文章

增加之前你已经是11转?
但是我转经验值之前你还是我的徒弟
所以应该是10转之内不是吗?
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

原帖由 lyanbebe 於 2009-4-7 18:29 發表
之前有记录一点 也有试过25粒

合成 900绿波翠石 ~  第1次用费 630000 ~~~成功合成 41 绿波片石
合成 900绿波翠石 ~  第2次用费 630000 ~~~成功合成 35 绿波片石
合成 900绿波翠石 ~  第3次用费 630000 ~~~成功合成 32 绿波片石
合成 900绿波翠石 ~  第4次用费 630000 ~~~成功合成 33 绿波片石
合成 900绿波翠石 ~  第5次用费 630000 ~~~成功合成 32 绿波片石
合成 900绿波翠石 ~  第6次用费 630000 ~~~成功合成 35 绿波片石
合成 900绿波翠石 ~  第7次用费 630000 ~~~成功合成 35 绿波片石
合成 900绿波翠石 ~  第8次用费 630000 ~~~成功合成 37 绿波片石
合成 900绿波翠石 ~  第9次用费 630000 ~~~成功合成 38 绿波片石
合成 900绿波翠石 ~  第10次用费 630000 ~~~成功合成 40 绿波片石
合成 900绿波翠石 ~  第11次用费 630000 ~~~成功合成 36 绿波片石
合成 900绿波翠石 ~  第12次用费 630000 ~~~成功合成 33 绿波片石
合成 900绿波翠石 ~  第13次用费 630000 ~~~成功合成 39 绿波片石
合成 900绿波翠石 ~  第14次用费 630000 ~~~成功合成 36 绿波片石
合成 900绿波翠石 ~  第15次用费 630000 ~~~成功合成 35 绿波片石
合成 900绿波翠石 ~  第16次用费 630000 ~~~成功合成 40 绿波片石
合成 900绿波翠石 ~  第17次用费 630000 ~~~成功合成 36 绿波片石
合成 900绿波翠石 ~  第18次用费 630000 ~~~成功合成 34 绿波片石
合成 900绿波翠石 ~  第19次用费 630000 ~~~成功合成 37 绿波片石
合成 900绿波翠石 ~  第20次用费 630000 ~~~成功合成 36 绿波片石
合成 900绿波翠石 ~  第21次用费 630000 ~~~成功合成 37 绿波片石
合成 900绿波翠石 ~  第22次用费 630000 ~~~成功合成 46 绿波片石
合成 900绿波翠石 ~  第23次用费 630000 ~~~成功合成 27 绿波片石
合成 900绿波翠石 ~  第24次用费 630000 ~~~成功合成 43 绿波片石
合成 900绿波翠石 ~  第25次用费 630000 ~~~成功合成 32 绿波片石
合成 900绿波翠石 ~  第26次用费 630000 ~~~成功合成 25 绿波片石
合成 900绿波翠石 ~  第27次用费 630000 ~~~成功合成 35 绿波片石
原帖由 lyanbebe 於 7/4/2009 06:29 PM 發表
我也是这样! 害我烧了很多钱!
原帖由 tatmingtai 於 2009-4-7 05:41 PM 發表

hahakl~~

我遲d先俾寶石你,,
无问题
PrisonBreak
im back and ready for composing stones
家族吹水貼開左啦~~
多d去吹水啦~~http://www.tvboxnow.com/viewthre ... age%3D1#pid16603201
收禮人物品名贈送數時間
hahakl绿波片石382009-04-07 20:28:41
今日整住小小先~明天繼續

早抖啦~咁多位!!!!
火爆鏢局,衣食共享,鐵血同當
原帖由 cas.cas 於 2009-4-7 08:31 PM 發表
收禮人物品名贈送數時間hahakl绿波片石382009-04-07 20:28:41今日整住小小先~明天繼續

早抖啦~咁多位!!!!
早抖啦,,,
聽日再見啦~~cas~~
原帖由 cas.cas 於 2009-4-7 08:31 PM 發表
收禮人物品名贈送數時間hahakl绿波片石382009-04-07 20:28:41今日整住小小先~明天繼續

早抖啦~咁多位!!!!
日日都咁早訓ge?
原帖由 shannon0730 於 2009-4-7 06:54 PM 發表 增加之前你已经是11转?但是我转经验值之前你还是我的徒弟所以应该是10转之内不是吗?
应该不是,11转已经两天了。

寵物系統蝦米版 提示信息

您已超過10轉 無法拜師

回拜師學藝
原帖由 jff6000 於 2009-4-7 07:01 PM 發表 之前有记录一点 也有试过25粒合成 900绿波翠石 ~  第1次用费 630000 ~~~成功合成 41 绿波片石合成 900绿波翠石 ~  第2次用费 630000 ~~~成功合成 35 绿波片石合成 900绿波翠石 ~  第3次用费 630000 ~~~ ...
唔同wor,你用900粒而我用左990粒。。