返回列表 回復 發帖
过两只野有名堂架
lhy92725 發表於 2013-1-28 05:50 PM
貓姐,幾好喔。。。沒出街。。咩名堂?
是呀,今日老细无出现,只是打佐几个电话返黎嗻
幸好D野都可以顺利搞到比佢
條骨都無佐lu
早午晚,

呢2个?

lilitan008 發表於 2013-1-28 05:55 PM
咩名堂啊?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
名堂咪兩個宅男咯。。。
檸姐姐晚上好
EQ 妹妹等吃飯?  風景區中暗樓huh?
檸姐姐你唔講我都唔知有暗樓中添,重以為係派咁多
頭先想覆你,突然間又唔知做乜,入唔到黎,成日都係咁既
又要多謝檸姐姐你喇
名堂咪兩個宅男咯。。。
SweetLemon 發表於 2013-1-28 06:13 PM
香港台湾潮流把他们当神拜
戴眼鏡果個樣好唔掂喔。。。
由藤原浩及高橋盾一同主理的AFFA( Anarchy Forever Forever Anarchy )自去年秋冬後即沉寂至今, 今日由藤原浩及高橋盾聯手正式宣告AFFA將於本季內再次復活始動. 此季裡AFFA訂為ASSEMBLE Collection主題, 其設計題材即取樣於龐克風格文化, 其中最受人矚目的焦點新作莫過於菱格羽絨夾克及Bondage Pants工作褲等. 近年來AFFA的設計風格已漸趨向更為成熟的走向, 以軍事風格等元素做為設計上的取材更是讓人感到其獨特魅力. 今季裡AFFA ASSEMBLE Collection預計將於10月份起陸續發表, 各位AFFA信眾可得千萬留心OVERDOPE.COM未來持續追蹤報導.
檸姐姐你唔講我都唔知有暗樓中添,重以為係派咁多
頭先想覆你,突然間又唔知做乜,入唔到黎,成日都係咁既
又要多謝檸姐姐你喇
eqwai 發表於 2013-1-28 07:26 PM
有問題都唔問我 silent chicken chicken 就算?
不過俾多錢喔,又使咩問jek?
你果然是私家侦探
戴眼鏡果個樣好唔掂喔。。。
SweetLemon 發表於 2013-1-28 08:17 PM
带眼镜的闪电可以电死人
你果然是私家侦探
BeiDouChef 發表於 2013-1-28 08:22 PM
但係點都揾唔到 晶晶 。。。失敗
但係點都揾唔到 晶晶 。。。失敗
SweetLemon 發表於 2013-1-28 08:26 PM
你要向粒SIR 学习