返回列表 回復 發帖
過台灣好容易,千零蚊來回機票,去台灣依家仲快過返大陸
perfectman 發表於 2016-2-7 10:40 AM
過到去先可以搞到野架嘛
條骨都無佐lu
KK、CEO、完美俠、小小強 除夕好!!!

簽名被屏蔽
.....台灣一推人笑大陸豆腐渣工程,結果地震震一震50笑百步,
adrien 發表於 2016-2-6 11:42 PM
我也奇怪,通常有地震的国家,防震建筑不是都能抗最少7级地震的吗?
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
恐怕也是涉及賄賂腐敗之類的情況吧
華人社會這類情況相當普遍,也是挺無奈的
lhy92725 發表於 2016-2-7 08:56 AM
華人嘅社會最鐘意用錢解決問題,邊度嘅華人都一樣。
台灣近幾年爆出既無良食品和現在的豆腐渣工程真令人對台灣形象失晒信心. 以前去商場都遠離強國的食品. 自從爆出地溝油之後見到台灣的食品都不敢碰. 現在反而買返強國出品. 因為一個自稱監管嚴格既地區竟然會發生如 ...
pknoface 發表於 2016-2-7 08:17 AM
有冇諗過,道地美食好吃嘅原因,都係黑心食品
簽名被屏蔽
如果你有機會參觀到台灣舊式餐廳嘅廚房,你就會發現香港啲所謂污蹧嘅廚房,其實係好干淨
perfectman 發表於 2016-2-7 01:15 PM
唉!依個世界,邊有乾淨嘅廚房架啦,唔煮咪乾淨囉
各位 下午好
型 英 帥 靚 正
(吉隆坡6日訊)第二東海岸大道(LPT2)今晨1時發生一宗罕見意外。一隻馬來虎在越過大道時,不慎被一輛現代休旅車撞擊,當場死亡。法醫証實,這隻老虎已懷有2隻小老虎胚胎,釀一屍三命。

事發地點是從吉隆坡往瓜拉登嘉樓方向。這是國內首次發生老虎被撞斃意外。

瀕臨絕種的馬來虎,在我國只剩下300頭。國家公園及野生動物局正極力搶救馬來虎,並在西馬半島設立一個「自然生態保育區走廊」,好讓老虎得以自由地在此徜徉。

這隻馬來虎相信欲覓食,而走出森林,卻不幸被車撞斃。

只老虎真係慘,無啦啦俾車撞

大馬幾特別,係高速公路會遇到老虎架
可能系動物公園走出來架
條骨都無佐lu
祝KK、完美俠、CEO除夕團團圓圓、幸福連連!!!
可能系動物公園走出來架
lhy92725 發表於 2016-2-7 02:35 PM
有冇睇我貼嘅嘢架,係自然保護區
祝KK、完美俠、CEO除夕團團圓圓、幸福連連!!!http://i4.qhimg.com/t0127cfc70a06778166.jpg
mnb1123 發表於 2016-2-7 03:21 PM
恭喜發財!
KK 巧