返回列表 回復 發帖
kimmi is following drama, will take a break for a couple of weeks. Take care CHing n av1 n dun forget kimmi ah when roll out tvb $$$$$$TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. p0 Y. @# v9 i- Q( j( t
kimmi account never close open 24hrs ahtvb now,tvbnow,bttvb/ t, k3 n, ?8 `( X8 [2 V
mmm muak muak muak ...
1 R. r% ?3 |! T- _1 Wkimmi8k 發表於 2012-7-4 11:00 AM
Take care kimmi姐姐,快d回來啊
1732797TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, |" M0 O9 d5 F7 W, Z7 Q
civicboy1969 發表於 2012-7-4 02:20 PM
C兄冇眼睇
C兄,各位晚上好啊
多谢嗮各位!!!小女子收到钱啦!!
8 h% `1 d8 h4 ]+ y/ V0 ?3 @" g- Ytvb now,tvbnow,bttvbjeanejhua 發表於 2012-6-30 18:11
我無份
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
HIDE 姐姐晚上好,我都係冇呢
HIDE 姐姐晚上好,我都係冇呢tvb now,tvbnow,bttvb# v) w5 D5 q" `
eqwai 發表於 2012-7-4 19:16
你係男定女? 叫咩名?
hide曾說過:
HIDE 姐姐,叫我eq妹妹啦。。。
5 }" l) r1 x# m  E0 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我通常6pm-8pm上線,之係又要等第2晚喇
HIDE 姐姐,叫我eq妹妹啦。。。tvb now,tvbnow,bttvb& z" v% H! R5 d+ r8 R: _
我通常6pm-8pm上線,之係又要等第2晚喇7 A5 S; ~4 r9 M* g# u
eqwai 發表於 2012-7-4 19:28
點解剩係上得黎兩個鐘?你又知我係女?
hide曾說過:
姐姐你又周圍去,我有時間多都會os.tvboxnow.com4 m  e0 k4 v- n6 S: K
見過其他人叫你細b姐,咁我咪知囉) w2 t- b9 E1 U5 K9 n
我食飯喇,第晚傾過啦HIDE 姐姐,bye
姐姐你又周圍去,我有時間多都會
8 H( C' r5 a6 Q- T公仔箱論壇見過其他人叫你細b姐,咁我咪知囉tvb now,tvbnow,bttvb- e  v+ i/ j: I
我食飯喇,第晚傾過啦HIDE 姐姐,bye
8 `/ V: W$ M  ^4 @* ueqwai 發表於 2012-7-4 19:57
) a+ O) O& m" M/ f& G. b4 u公仔箱論壇我周圍去?
/ X$ w" B3 c7 S* p1 K2 Vos.tvboxnow.com我剩係會去足球區咋啵
3 p+ m9 B0 g- XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) ?  {/ h2 a: W  ^os.tvboxnow.com好啦
hide曾說過:
1732797+ P6 l9 A* l  q8 b0 M
civicboy1969 發表於 2012-7-4 02:20 PM
5 R( @! Z. j; _( J$ }公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 q  d1 X7 X0 ~2 M
tvb now,tvbnow,bttvb* e7 h1 {( z8 N, n. p/ _5 ^
好愛靚嘅貓一只。
C兄晚安,各位安安。。。4 g, a" b" \8 R8 P; X: ?" ]* E
HIDE 姐晚安,匿名版大個貼係咪你呢
局部區域潛水中...
言爷 ! 晚上好  
EQ妹妹又比细细B呃佐
* C! c' j$ {" }4 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。言爷你教下EQ妹妹吾好甘容易信人啦
條骨都無佐lu
言爷 又去玩闪闪了