返回列表 回復 發帖
2月人工+新年花紅satoshi237 秒前TVB 40000000 元
積分轉出free2penny25 秒前TVB 100000000 元
積分轉出yxx0147 秒前TVB 80000000 元
積分轉出Pedestrian_A1 分鐘前TVB 40000000 元
積分轉出pknoface1 分鐘前TV ...
tvbkk123 發表於 2016-2-1 05:03 PM
thank you
我冇話佢唔勤力
tvbkk123 發表於 2016-2-1 05:05 PM
問題係....勤勤力力 終須乞食
過10億俾你,以防我唔係度可以用free2penny5 秒前TVB 1000000000 元
積分轉出
tvbkk123 發表於 2016-2-1 05:09 PM
kk唔係度
過10億俾你,以防我唔係度可以用free2penny5 秒前TVB 1000000000 元
積分轉出
tvbkk123 發表於 2016-2-1 05:09 PM
點解你又唔係度呀! KK 去邊呀
KK一話吾系度,天后就喊驚啦
條骨都無佐lu
問題係....勤勤力力 終須乞食
free2penny 發表於 2016-2-1 05:10 PM
依d呃細路嘅話你都信勤力會唔會乞食我唔知啦,但係唔勤力就大機會乞食我就知
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
kk唔係度
Pedestrian_A 發表於 2016-2-1 05:10 PM
唔係依度
lhy92725 發表於 2016-2-1 05:11 PM
更係啦! 如果老細唔係到主持大局...點算呀!
點解你又唔係度呀! KK 去邊呀
free2penny 發表於 2016-2-1 05:11 PM
工作再加上我唔夠位放
唔係依度
tvbkk123 發表於 2016-2-1 05:15 PM
咁係邊度呀!
lhy92725 發表於 2016-2-1 05:11 PM
所以我放10億係佢褲袋度定驚
老細吾系度有咩問題,最緊要有錢系度啊嘛
條骨都無佐lu
更係啦! 如果老細唔係到主持大局...點算呀!
free2penny 發表於 2016-2-1 05:15 PM
緊係你主持大局啦,我嘅遊戲依然繼續,錢銀嘅嘢你就唔使煩,我一定有
緊係你主持大局啦,我嘅遊戲依然繼續,錢銀嘅嘢你就唔使煩,我一定有
tvbkk123 發表於 2016-2-1 05:17 PM
你有幾多先!
你有幾多先!
free2penny 發表於 2016-2-1 05:18 PM
你唔好理,有就係啦我出咗兩個月糧,再俾你10億你再睇下我依架有幾多