返回列表 回復 發帖
香港時間22:30~

晚安嚕~大家~
天哥晚安~貓姐晚安~JACKY版主~~
天天開心~
JackyNelson 版大叫我言仔得啦,我諗住叫定先,估唔到你已經起左身
香港時間22:30~

晚安嚕~大家~
天哥晚安~貓姐晚安~JACKY版主~~

happy721022 發表於 2012-3-27 09:03 AM
晚安    10:15am  

Happy 仔
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
JackyNelson 版大叫我言仔得啦,我諗住叫定先,估唔到你已經起左身
金石良 發表於 2012-3-27 09:04 AM
言仔

金     石           良            言        

放下尊嚴,放下個性,放下固執,

都只是因為放不下一個人
JN呢期都几准时黎食早餐喔
lhy92725 發表於 2012-3-27 08:59 AM
准时是一分尊重
walklong gold MORNING
言仔

金     石           良            言        

放下尊嚴,放下個性,放下固執,

都只是因為放不下一個人:01 ...
JackyNelson 發表於 2012-3-27 10:22 PM
多謝版大賜教
放不下的人是?
JACKY SAN 好生猛
放不下的人是?
金石良 發表於 2012-3-27 09:31 AM
你問我

好不好看別人知道, 舒不舒服自己明白
你問我

好不好看別人知道, 舒不舒服自己明白http://i275.photobucket.com/albums/jj315/JackyNelson/20090114_c013b ...
JackyNelson 發表於 2012-3-27 10:35 PM
咁深奧  
好玄啊
不過.....總有佢道理
JACKY SAN 好生猛
km8000 發表於 2012-3-27 09:35 AM
好生猛  你估游水蝦