返回列表 回復 發帖
我没好得嗮,个下巴接近喉咙仲肿(没散嗮热)tvb now,tvbnow,bttvb2 o1 y9 y( |. _' M/ a3 ~
civicboy1969 發表於 2012-6-29 10:25 PM
- _0 c7 U! t. K; w& _6 {
吃榴蓮多啊?
我没好得嗮,个下巴接近喉咙仲肿(没散嗮热)
) y! m8 I# m" }公仔箱論壇civicboy1969 發表於 2012-6-29 22:25
' i* X. s% v, D. {tvb now,tvbnow,bttvb财多身子弱
至到23;30pm,有入黎打招呼者可得3百3十3万3千3百3十3蚊7 u% F# `* c1 U

- a$ D: i- `  w$ X1 Z' @& vtvb now,tvbnow,bttvb言仔服务你地开始计(由我依帖起)
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
/ E" p  J9 }4 `* b公仔箱論壇
/ t/ N" Z0 }5 z' F  D# `- F: u3333336 - 多謝c兄 先。。。。
你好嗎! 我係新手一名!
C兄寻晚又赢佐大钱啊
條骨都無佐lu
C兄可能腮腺炎速看医生為上
蘭---花之君子也
; r# T+ |- Y" ^civicboy1969 發表於 2012-6-29 10:25 PM
& G6 Q& w  b" i$ X6 C
系米扁桃腺发炎啊?
條骨都無佐lu
4 Q8 p. t2 F4 y公仔箱論壇civicboy1969 發表於 2012-6-29 10:25 PM
你估果粒係cpu咩,散熱 睇醫生食消炎藥啦...C兄
局部區域潛水中...
遲左噜~
天天開心~
C兄,tvb now,tvbnow,bttvb2 _, E0 l& R4 V/ X9 D/ ?
快去睇医生,吾係吹水区个個  
本帖最後由 happy721022 於 2012-6-29 10:40 PM 編輯 0 z! g( ^# y- `. z" P/ K

' ?4 W5 i6 J4 [* jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。賀喜CC版主賺大錢~公仔箱論壇" c- P* W: r8 o5 s9 Q1 F
天天開心~
多谢 C兄 先
好久沒來這裡晃晃了~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" u" l$ W7 B- ]) h
C大要發錢喔
7 t8 f4 s8 C$ A7 E. B2 i先謝過啦~~~
昂首千丘遠,嘯傲風間;
堪尋敵手共論劍,高處不勝寒;
唔好多謝住,估晒全部卡通人物,再pm C兄先 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 A0 m0 _7 P5 _7 O" I
8 w/ Q6 n% B& [! Z6 P) R9 D8 @  J
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
局部區域潛水中...