返回列表 回復 發帖
kimmi8k  ....
jacky  ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
http://www.tvboxnow.com/uc_server/data/avatar/000/28/92/25_avatar_middle.jpg he playing 4 China now !!!!!
kimmi8k 發表於 2012-3-26 01:51 AM
No way Lin is playing for China.  His career just started.  
Hi Kimmy....
早晨各位醒神  
明天再次對戰公鹿 一定要贏 加油
"無" 一個溫暖有情的大家族
07:30

[東8] 紐約人
[-6.5]
1.95 往績  一覽
走勢
1.85 [東9] 密爾沃基公鹿
[+6.5]

07:30
紐約人密爾沃基公鹿208.5 2 1.8

公鹿.   .... 紐約人殺手
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
1622233kimmi8k  .... 1622235
1622234 jacky  ... 1622236
fls125 發表於 2012-3-25 06:00 PM

印象中對戰到公鹿大多都輸 怎盤還開讓分

心裡雖然支持紐約 但實在買不下手
"無" 一個溫暖有情的大家族

看盤口數據,公鹿近13次對戰贏了12盤,近7次造訪尼克竟然7場全都過盤,

支持林書豪的朋友 要考量 考量 考量

買 under
JN早晨,一早就有tips啦
條骨都無佐lu
········多谢分享······
本人 站時 推 紐約人
紐約人贏波贏$... 岩岩過盤, 8-10 真係細細細細 小小小。細得真係妙妙妙
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
LIN赢就最好啦
條骨都無佐lu
還是我赢$最好啦

1997 "YOU GOOD I GOOD, EVERYBODY GOOD" 你好, 我好 大家好"
2012 "你好 不如我好" "YOU GOOD, NO IF I GOOD"
JN已经好多钱啦
條骨都無佐lu
JN已经好多钱啦
lhy92725 發表於 2012-3-26 09:19 AM
再5贏... 要開倉