返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-5-12 08:58 PM 發表

我点同呢,我功夫到家吖嘛!
大家都唔同级数:onion14:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-12 09:03 PM 發表

大家都唔同级数:onion14:
梗系,我高级D吖嘛!!
原帖由 toyo88 於 2008-5-12 08:54 PM 發表

又唔见吓走你既????
哈。。哈。。靓姐唔是女喎。。靓姐是乸了喎。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-12 09:14 PM 發表

哈。。哈。。靓姐唔是女喎。。靓姐是乸了喎。。
我28啫!!
原帖由 toyo88 於 2008-5-12 06:05 PM 發表
有少少挂.....人到中年系甘既Lo......
:014: :014: :014: 甘我米要叫你茶渣叔叔咯!!!

靓仔已经唔岩你咯喔!!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-12 06:06 PM 發表
爱。。讲钱就失感情咯。。。
:024: :024: :024: 你想赵完走!!系米身氧~~~

回復 #589 vwwo 的帖子

加多5岁。。。

回復 #591 喵喵囡囡 的帖子

啊2赵完边个啊。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-13 09:30 AM 發表

:024: :024: :024: 你想赵完走!!系米身氧~~~
吓。。。我。。我几时赵过你呀??!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-13 12:19 PM 發表

我係想话你,学完嘢,无交学费皆!!!
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-13 10:48 AM 發表
加多5岁。。。
你个死野啊,都话系28囖!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-13 12:19 PM 發表

好少呵睇到你甘扯火哦!!
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-13 12:21 PM 發表

我係想话你,学完嘢,无交学费皆!!!
唉。。你下次讲好来喇。。给你吓的我啦。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-13 12:30 PM 發表

唉。。你下次讲好来喇。。给你吓的我啦。。。
:024: :024: :024: 依家条气係米好唔顺啊???
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-13 12:44 PM 發表

:024: :024: :024: 依家条气係米好唔顺啊???
哈。。哈。。。唔敢。。我边。。敢喎。。。