返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
) W# _! {( `( [. Dos.tvboxnow.com 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半os.tvboxnow.com' C( G/ Z; h3 V( @( z6 X' K
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...
: I+ m- H% O9 c( e' q6 w公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
: x  e& ]( I5 L: i* ]9 d
好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂公仔箱論壇9 @% K! ~) h1 g& {  s; t
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
公仔箱論壇; K* A$ O/ P7 W1 _- w& g& M+ @2 X0 d
蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......
+ o) w% r- C- m$ b& L% Ztvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
6 M- p. \8 }+ F9 a& n* p5 ltvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
os.tvboxnow.com' ]# i7 Y, j$ ]5 F7 H
4 E/ O9 N; N; z
自食其果
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, W, h4 h- V* d% B
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
3 E/ W3 t) `) X; m' \公仔箱論壇哈哈,好吖好呀,我都贊成...
. E% Y8 I$ T$ }% v- b" r0 ^0 i$ P2 Los.tvboxnow.com公仔箱論壇: S$ V/ h% A7 W+ b; Q9 @
自食其果os.tvboxnow.com7 z% l1 j: @, u- C" l6 N
大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
公仔箱論壇6 O) b" i* _3 o. z9 N
係呀,自食其果,好有教育意義架.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 U( U2 x" s, b% T) X1 }- l
( O2 J! t9 d6 S- k' m

- y( z) a8 M; @# g* h! ~% OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....os.tvboxnow.com8 ?2 N7 y1 H, |0 _# H7 p
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) Z) s! M6 I$ a! W2 B* n' z
養不教,父之過。慈母多敗兒
" ~7 S' `* X: S& Q( O7 Y) dtvb now,tvbnow,bttvb養不教,父之過。慈母多敗兒
# G) V, f' N8 x6 V! O; c4 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
* ^  |4 d. f4 d! ^: Z# k1 Los.tvboxnow.com' S. _) i2 V3 e6 N& q% s
好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
. z% G. _# B8 p; ^tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
. }8 v& t' k, r6 `+ ^6 v8 X7 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇" F7 h, ?1 Y/ a2 I& ?- z! I

! L3 Q8 y/ ~8 Z& _& C, Q5 Q& HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
! ?+ Q$ k. [) Z& m. Y可以TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( K: W- M  S# i6 r7 |% r

) U% `% @5 h- v; Atvb now,tvbnow,bttvb(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?
% [# ]1 {* n+ y: x+ \. u! C唔會公仔箱論壇; Z) C3 Y/ L0 L. g9 L

8 p' F+ M3 q4 j. R; K6 G* i(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會os.tvboxnow.com4 R9 x+ K6 ?+ b. B
結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
& }# Q' m9 e" N  F1 [8 f" L$ ^tvb now,tvbnow,bttvb可以! Y, ]8 h  v( [7 _tvb now,tvbnow,bttvb" K) n% M( i6 z1 n
9 m2 o3 ?; h1 I( \6 X
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [公仔箱論壇3 `. E/ X+ U& n7 H, T
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, i
7 }: Y2 T! |7 H) t$ ]+ |: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `
4 k4 G' M7 _5 U) L9 }tvb now,tvbnow,bttvb(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _
9 B3 y# d* Y" v4 p, ?8 s3 h6 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。成為情侶
/ Q- W2 M% Z: G& v1 r7 ?9 V公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 K6 H4 A2 x+ _
幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDINGtvb now,tvbnow,bttvb' S0 U! U, I9 g& y- ^0 j# _
tvb now,tvbnow,bttvb- ]/ D0 K9 A" Z% ?5 W# v
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 H4 c1 [2 ^  d5 o- F
2960282公仔箱論壇/ u7 E' r# I5 x
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...公仔箱論壇2 Y6 H; z4 @% Z& V7 j$ n3 b
leekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
( w$ ?7 s( v4 Q. m) w$ |tvb now,tvbnow,bttvb
$ }1 V! [. h4 d$ u, ~2 g咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲
' \" ?; m$ @# m6 n! F. J7 w6 los.tvboxnow.com
8 `8 A/ o! x' R: R4 m1 ]5 h. h想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?