返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。
; V% {& J- B( t- Z' v6 A" k公仔箱論壇
& I8 J4 t. T8 x, S公仔箱論壇2 O+ [/ z' X# \

3 C3 C- d  @4 s" a2 D" r
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
3 t) V( N* t7 P0 z1 Y3 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ M) A6 F) y/ x" D! n
係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....
) {9 ~, f) i" D" M3 ?! g3 `- Mtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
* ~; j3 m1 j, H$ q- d* b6 C公仔箱論壇公仔箱論壇8 s! O4 h! ^+ r+ I) R% x
「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
2 q/ @8 e+ o: X: E

: s2 n: x: z( b) [大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。os.tvboxnow.com/ {0 {. Z* C+ W) I( U: p8 {
os.tvboxnow.com% W/ Y' t8 j+ t! }0 h: z2 C4 m
阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....
# ]! B. U/ A0 s6 a公仔箱論壇
; i# o& L9 N4 G至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...tvb now,tvbnow,bttvb6 q& z  O& i& p1 p1 C& u
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: {5 G: G9 _0 y) O
( j- @& L/ u1 p8 O2 w' E: }/ [
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  u% B! s( s! W

5 w4 U2 |8 j  x$ _7 S1 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
& Z, v# |3 S% C% pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 i: C1 S7 x% U6 I0 a
咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」
& _. [3 U' l: {+ P4 r& i5 L公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 O; f+ p, h& S/ ]9 f( a

b+ _6 s. g; Q) Z7 G4 r5 R1 z" d真係有拳譜參考架。
) r& ]" E7 \3 i& w' [  Y$ `9 }公仔箱論壇os.tvboxnow.com! m3 y; _1 p/ ^
「初鍊」
, g; s6 H! X3 P3 \- ^: Fos.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' ~" r* A4 }* O
「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」* O* s* Z; E3 `: z3 B1 ]
282659628265982826597+ l$ ^- |) Y- M% e
* j3 I; C3 S, f2 n真係有拳譜參考架。os.tvboxnow.com& X  c7 l) Q2 o3 z1 @
leekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
; O, o7 ~2 c% o8 n7 x) z. }出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子   TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ ~$ @" ]3 t9 I6 L5 a7 A8 V; o

! ^- n, B& A& q! m1 ^6 G/ |
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
0 B! i# J4 q6 ]% I$ |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子   TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 N# x4 |+ x$ W3 l3 l! B& `' U- ^4 n6 h
0 h: I+ H. ~8 L3 Yos.tvboxnow.com2826644os.tvboxnow.com1 \' e$ z7 S5 c+ s
timmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
, D. a! ^: Z9 @
哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。

) R3 D+ G, M- g9 R7 `" w公仔箱論壇各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
9 B! v7 ~2 b+ l& r公仔箱論壇各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
1 V8 X- [! K0 i- W  ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
! a$ F1 [, O- w) J
有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
tvb now,tvbnow,bttvb: ?/ y/ k1 y: \# S5 {( Q; }
有無放大鏡
" O  C4 G$ ]% H4 [# mtvb now,tvbnow,bttvbchy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
1 a1 v0 x0 x1 k; C# g0 R
哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。tvb now,tvbnow,bttvb  b- P- C, m" d$ O% \4 j
香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。tvb now,tvbnow,bttvb* O4 l, i) i2 u' K, |
香香好可愛。