返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ^" r  @& {* r* Y9 J' N3 i5 m2 L

; H& N7 D9 u% n) Y/ fos.tvboxnow.com2打6.. 咁我咪新仔不如囉!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 Q) f; F' j$ q
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:27 AM
os.tvboxnow.com/ I8 h" \4 H4 N  ]/ ~# D) ?: G
都係名稱1個冇乜作為
tvb now,tvbnow,bttvb! q5 T! f7 V8 c
都係名稱1個冇乜作為tvb now,tvbnow,bttvb6 o! @. \9 V$ |; b1 Y
rrliew 發表於 2014-2-26 06:22 AM
  T! Z% z# V& ?* }  X8 b公仔箱論壇咬咬兄你好,
, v5 k+ ^, @2 d. _( X一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
tvb now,tvbnow,bttvb- O6 A2 R. V3 w3 M5 Q! Q: o% @
' ?: N/ K& s' K$ l  ?
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...tvb now,tvbnow,bttvb2 F& {& X, i4 K1 n* M& T
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
0 ^: K5 k- h0 y, k5 G2 b1 h) u$ T9 K6 t6 w2 v- ~
無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
公仔箱論壇; t; ?  z. F' ~
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦tvb now,tvbnow,bttvb" B, H4 I7 A* v
tvb now,tvbnow,bttvb" w9 g6 M- H7 E' i. Z
話時話,多謝你派的分,謝謝tvb now,tvbnow,bttvb+ q$ x4 K9 y3 i" l" [/ n8 x! C3 k
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
os.tvboxnow.com/ \" u, @* H  _9 U+ t

7 C3 v8 r( E! ~  ^唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
8 F) ~% f& l! s. a$ n
咬咬兄你好, : r" p( a  Y, H- f
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
) f1 s3 j' m  V0 c) n0 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
冇2個
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
tvb now,tvbnow,bttvb% M5 O0 ~8 K3 j. C; O/ O
咬咬兄你好,
: H" g) c+ F1 W( Htvb now,tvbnow,bttvb一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
, H0 P( v9 q2 R) }timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
公仔箱論壇! O  ?2 l+ Q8 V6 `9 Y4 C1 r, @

. c) e3 u2 i3 ntvb now,tvbnow,bttvbtimmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!  V0 D  \# E+ O/ z) S  H
大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
, J4 M5 j, U4 \
我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
- ~) G! C4 k( V# kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ X5 M7 L# Q% f& e/ W+ `os.tvboxnow.com
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
. i  f; W7 ]* @+ i+ v9 ^os.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
7 y. ~8 X. d: u. M# r% Z
哈哈哈,你形容得好好笑...........
- J. h$ y% [3 i8 v6 t: X5 Z % d! D, C7 Q& D6 G  Y! f5 P
無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。tvb now,tvbnow,bttvb8 B$ ?) M* P8 X* ]

% p6 K3 }; f( s4 P; y' U4 o: a9 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- Y+ Y7 B' q1 K+ [0 i5 g) M公仔箱論壇os.tvboxnow.com1 X0 h8 q4 Y$ Z4 ~# O
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸
tvb now,tvbnow,bttvb% T5 b+ U+ y: \  [" ^  D

9 e( {0 e7 p: |6 F公仔箱論壇睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...9 j* |: d0 ?$ ?: o$ O5 w
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
公仔箱論壇  x0 d! Q+ |- V1 c/ U! j# l- E
os.tvboxnow.com$ A9 X& }( b0 {+ i" g
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
豬腸
8 ^# \; U1 @! f大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
* _6 b+ X2 ^% E! f6 C: R. `. Ztvb now,tvbnow,bttvb要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。
  k/ L$ C5 Z. M- c除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
$ r- e0 M3 J0 G+ Q% v5 ^0 j
! J- g  U' }+ }6 v1 k
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
' Y8 _! Q, U% ~4 _6 @- O公仔箱論壇小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
: N( ~4 e/ P/ I  b% ]4 [( J- Z$ ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
$ \- e+ u: U) d7 I) G' O  d要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。os.tvboxnow.com5 m4 [- C9 ~3 }  X2 \8 K
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
9 y' ^' G6 F* P' dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
  S0 |3 V: s; r- u0 z* `2 Jtvb now,tvbnow,bttvb
( F* k/ T; \; C$ j9 H我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 Y8 @+ @. ~  q7 `1 [. v
呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食