返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2009-3-30 11:30 PM 發表

唔知道下次新套裝是否再搵噬魂 神佑來合成?!?
咁就天價.....
可能是无价。。。。不知有多少人会有
世間最珍貴的不是‘得不到’和‘已失去’,而是現在能把握的幸福。
原帖由 lyanbebe 於 2009-3-30 23:30 發表
我也很努力打怪,善惡值:65535 (正義)。

可能少用卡片和药水,所以升级很慢。
你見藥水都有人炒就知道有用.....
平衡要合藥水 都合幾小時...

片都可以自己打出來
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 bigpandax 於 2009-3-30 23:32 發表

謝謝
平時我好少上水吹水
平時可能要搵佢地咁多位大哥幫手.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2009-3-30 11:32 PM 發表

咁升敏捷 到99%
年中慳好多復活石!^^
我都系敏捷99%
PrisonBreak
原帖由 lyanbebe 於 2009-3-30 23:28 發表

我时常都出错,可能这个原因,系统给了我很多复活宝石,不然现在不可能还活生生在这里吹水。。
收禮人          物品名          贈送數          時間
lyanbebe         青药水球         100         2009-03-30 23:39:55

100x12=1200=99%
希望幫到你啦.....

原帖由 hahakl 於 2009-3-30 23:39 發表
我都系敏捷99%
聰明!

原帖由 hahakl 於 2009-3-30 11:39 PM 發表
我都系敏捷99%
对我来讲加智力会更好,因为我打怪很留神
世間最珍貴的不是‘得不到’和‘已失去’,而是現在能把握的幸福。
原帖由 Q版皮利斯 於 2009-3-30 11:24 PM 發表

你未來職業係?! 法師!?
继续用法师,因为法师比较简单,只要有红宝石,素質點全加智慧。

而且我只有法神套装,上次选错骑士,打了几个礼拜,幸好师傅帮忙。。
各位英雄, good night..

明天早点起来打怪,我觉得早上比较好打,速度快,出错也快。。
原帖由 missyou999 於 2009-3-30 11:41 PM 發表

对我来讲加智力会更好,因为我打怪很留神
因为狂按难免按错这些钱是要花的
PrisonBreak
原帖由 lyanbebe 於 2009-3-30 23:43 發表

88 frd!^^

原帖由 lyanbebe 於 2009-3-30 11:42 PM 發表

继续用法师,因为法师比较简单,只要有红宝石,素質點全加智慧。

而且我只有法神套装,上次选错骑士,打了几个礼拜,幸好师傅帮忙。。 ...
我上转也是试用骑士就打了2个月
PrisonBreak
原帖由 hahakl 於 2009-3-30 23:45 發表
因为狂按难免按错这些钱是要花的
我都係一路上網玩 吹水 睇貼 聽歌 + 狂按....所以99%不能少.....救左我好多次!

評分次數

• shannon0730

原帖由 lyanbebe 於 2009-3-30 11:43 PM 發表

PrisonBreak
我都閃一陣先!!!

有空再來吹下水!!!

88 各位大大!!!