返回列表 回復 發帖
原帖由 yy@sam 於 2008-9-13 03:56 PM 發表

我当她是? ? 是~~前辈窝~~~
前輩 ,不是姑姑嗎
原帖由 bubu1109 於 2008-9-13 03:59 PM 發表

前輩 ,不是姑姑嗎

唔通又系楊過所謂既"姑姑"
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 bubu1109 於 2008-9-13 03:59 PM 發表

前輩 ,不是姑姑嗎
甘次唔关我事~~
有无人,可以教我
不要让头像自己还原
我快要放弃了
感覺上法師不易升>.<大大,可唔可以借套法神俾我,7轉左再還番俾你
仲想要d復活寶石....事關20分鐘用了十多個
原帖由 ndctim 於 2008-9-13 04:40 PM 發表
感覺上法師不易升>.
慢慢來,不用急......

法神就幫你唔到啦,因為我都未收齊一套.....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 ndctim 於 2008-9-13 04:40 PM 發表
感覺上法師不易升>.
好吧,暫時借你一用,記得7轉還給我

復活寶石也給了你一點

成功贈送給 ndctim 1 個 法神權杖!

成功贈送給 ndctim 1 個 法神戒指!

成功贈送給 ndctim 1 個 法神頭盔!

成功贈送給 ndctim 1 個 法神披風!

成功贈送給 ndctim 1 個 法神之靴!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
成功贈送給 ndctim X 個 復活寶石!
thx very much...我念聽日就升到7轉ga啦
原帖由 ice.key 於 2008-9-13 04:57 PM 發表

人家仲要復活石呀..~~快d俾人啦..~~
俾左啦-.-thank you