返回列表 回復 發帖
又来一日一帖
cck_my 發表於 2009-6-30 04:57 PM
灌水帖 =p
can't touch will have more imagination ar ma!
u know.... can't touch but just feel it ....................
h2o 發表於 2009-6-30 10:56 PM
don't want........i want to get it on my hand
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
又来一日一帖
cck_my 發表於 2009-6-30 10:57 PM
大佬建。。还有一个钟就第二天了
我又要去...你買機票俾我
h2o 發表於 2009-6-30 10:58 PM
come come.....buy ticket yourself.....i meet you there
好啦,要揾揾机会
lhy92725 發表於 2009-6-30 10:59 PM
要几久??
don't want........i want to get it on my hand
ForeverEver 發表於 2009-6-30 05:01 PM
this is calling "greedy" lor =p
admit it la... girls are greedy... mwahahahaha xDDDD
this is calling "greedy" lor =p
admit it la... girls are greedy... mwahahahaha xDDDD
h2o 發表於 2009-6-30 11:04 PM
算啦。。我不要啦。。
come come.....buy ticket yourself.....i meet you there
ForeverEver 發表於 2009-6-30 05:02 PM
this big sis' is so 孤寒
this big sis' is so 孤寒
h2o 發表於 2009-6-30 11:04 PM
i also need to save money very long only can go ah.....
算啦。。我不要啦。。
ForeverEver 發表於 2009-6-30 05:04 PM
你又黎啦...

算啦! 我都係講多錯多
我收聲
晚安
要几久??
ForeverEver 發表於 2009-6-30 11:02 PM
可能今年内都不行了,我呢边出国要经旅行社,又要办签证,也不知道是否一定办到
條骨都無佐lu
你又黎啦...

算啦! 我都係講多錯多
我收聲
晚安
h2o 發表於 2009-6-30 11:06 PM
又来什么?? 你那边才下午。。做么那么早讲晚安??
可能今年内都不行了,我呢边出国要经旅行社,又要办签证,也不知道是否一定办到
lhy92725 發表於 2009-6-30 11:07 PM
是哦。。你告诉过我,要出国很麻烦
我要去睡觉啦,永远都早D啦,明天还要忙
條骨都無佐lu
闪过818~