返回列表 回復 發帖
唔係就唔怕啦
chan200308 發表於 2013-11-6 06:02 PM
比依个更严重咧
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
同老板娘發生就難搞D
chan200308 發表於 2013-11-6 06:03 PM
都冇咁严重,最多唔捞
中唔到
chan200308 發表於 2013-11-6 06:04 PM
算吧啦
搵QQ啦, 佢有經驗D.
chan200308 發表於 2013-11-6 06:05 PM
佢果d我已经经历过,亦都解决过,易如反掌,今次........
多謝
CC517 發表於 2013-11-6 06:05 PM
唔使客气
自己解决解决啦
chan200308 發表於 2013-11-6 06:06 PM
好难
阿彌陀佛
型 英 帥 靚 正
阿彌陀佛
chan200308 發表於 2013-11-6 06:11 PM
阿彌陀佛都救唔到,今次真係死得
KK 你没么野吗?
昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取
阿彌陀佛都救唔到,今次真係死得
tvbkk123 發表於 2013-11-6 06:16 PM
阿彌陀佛係同你超渡定先
型 英 帥 靚 正
KK 你没么野吗?
luke168 發表於 2013-11-6 06:22 PM
好大件事
阿彌陀佛係同你超渡定先
chan200308 發表於 2013-11-6 06:28 PM
有咁嘅谂法,不过我又未至于傻成咁,如果可以证实到依个世界係有灵魂嘅话,我唔介意离开依个世界,用灵魂的身份去第二边生活,可惜冇嘢证实到
听你讲好大件事,讲出来,心多舒服D
昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取
luke168 發表於 2013-11-6 06:40 PM
佢學咗QQ
型 英 帥 靚 正
luke168 發表於 2013-11-6 06:40 PM
讲得我早就讲出黎啦,就係唔讲的,连我自己都觉得不可思议,估唔到都会发生在我身上